19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çiftçi, denetime çıktı

Çayırova 14.05.2020 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çiftçi, denetime çıktı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, fırın ve unlu mamulleri imalatını yapan işletmelerde denetimde bulundu. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, fırın ve unlu mamulleri imalatını yapan işletmelerde denetimde bulundu. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle birlikte, ekmek, pide ve unlu mamullerin imalatını yapan fırınları denetledi. Zabıta Müdürü Zafer Uyar ve ekiplerin eşlik ettiği Başkan Çiftçi, denetimde ekmek ve ramazan pidelerinde gramaj ölçümü yaptı. İmalathanelerde, tezgahlarda ve satış alanlarında hijyen denetiminde bulunan Başkan Çiftçi, koronavirüs salgını nedeniyle dikkat edilmesi gereken sosyal mesafe çizgisi, dezenfektan ve maske kullanımı gibi konularda işletmeleri uyardı. Eksik gördüğü konularda işletme sahiplerini uyaran ve kuralları uygulayan işletmelere teşekkür eden Başkan Çiftçi, halkımızın sağlığını korumak için hijyen konusundaki titiz çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, denetimlerin aralıksız devam edeceğini sözlerine ekledi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, fırın ve unlu mamulleri imalatını yapan işletmelerde denetimde bulundu.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, fırın ve unlu mamulleri imalatını yapan işletmelerde denetimde bulundu. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle birlikte, ekmek, pide ve unlu mamullerin imalatını yapan fırınları denetledi. Zabıta Müdürü Zafer Uyar ve ekiplerin eşlik ettiği Başkan Çiftçi, denetimde ekmek ve ramazan pidelerinde gramaj ölçümü yaptı. İmalathanelerde, tezgahlarda ve satış alanlarında hijyen denetiminde bulunan Başkan Çiftçi, koronavirüs salgını nedeniyle dikkat edilmesi gereken sosyal mesafe çizgisi, dezenfektan ve maske kullanımı gibi konularda işletmeleri uyardı. Eksik gördüğü konularda işletme sahiplerini uyaran ve kuralları uygulayan işletmelere teşekkür eden Başkan Çiftçi, halkımızın sağlığını korumak için hijyen konusundaki titiz çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, denetimlerin aralıksız devam edeceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.