19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çiftçi sorunları görmezden gelmedi

Çayırova 25.07.2020 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çiftçi sorunları görmezden gelmedi

CHP Çayırova Belediye Meclis Üyeleri Erişler Meydanı’nda bulunan su giderlerinin yetersiz olduğunu söylemişti. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi de talep doğrultusuna meydanda çalışmalar başlattı. CHP Çayırova Belediye Meclis Üyeleri 19 Haziran’da şiddetli yağan yağmurun ardından mağdur olan esnaf için Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye seslenmişti. Başkan Çiftçi vatandaşların mağduriyetini görerek CHP’li meclis üyelerinin çağrısına yanıt verdi. Başkan Çiftçi’nini talimatı ile Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Erişler Meydanı’na ek su giderleri çalışması yaptı. YURTTAŞLARIMIZ MAĞDUR EDİLMESİN Yapılan iyi işlerin her zaman destekçisi olacaklarını belirten CHP Çayırova Belediye Meclis Üyeleri adına açıklama yapan meclis üyesi Turan Ağaç, “Özgürlük mahallemizde bulunan Erişler Meydanı’ndaki 19 Haziran’da yağan yoğun yağmur nedeniyle esnaflarımızın dükkanlarını su baskınına karşın çekpas ve süpürge ile müdahale etmek suretiyle tedbir aldıkları görüntülerini paylaşmamıza müteakiben. Fen işleri tarafından su giderleri yapılarak mağduriyetin giderilmesi yönünde çalışma yapıldığı görülmektedir. Çayırova’mızda kritik noktalar belirlenip bir sonraki yoğun yağan yağmurda hiç bir yurttaşımızın mağdur edilmemesini talep ediyoruz” dedi.

CHP Çayırova Belediye Meclis Üyeleri Erişler Meydanı’nda bulunan su giderlerinin yetersiz olduğunu söylemişti. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi de talep doğrultusuna meydanda çalışmalar başlattı.

CHP Çayırova Belediye Meclis Üyeleri 19 Haziran’da şiddetli yağan yağmurun ardından mağdur olan esnaf için Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye seslenmişti. Başkan Çiftçi vatandaşların mağduriyetini görerek CHP’li meclis üyelerinin çağrısına yanıt verdi. Başkan Çiftçi’nini talimatı ile Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Erişler Meydanı’na ek su giderleri çalışması yaptı.

YURTTAŞLARIMIZ MAĞDUR EDİLMESİN

Yapılan iyi işlerin her zaman destekçisi olacaklarını belirten CHP Çayırova Belediye Meclis Üyeleri adına açıklama yapan meclis üyesi Turan Ağaç, “Özgürlük mahallemizde bulunan Erişler Meydanı’ndaki 19 Haziran’da yağan yoğun yağmur nedeniyle esnaflarımızın dükkanlarını su baskınına karşın çekpas ve süpürge ile müdahale etmek suretiyle tedbir aldıkları görüntülerini paylaşmamıza müteakiben. Fen işleri tarafından su giderleri yapılarak mağduriyetin giderilmesi yönünde çalışma yapıldığı görülmektedir. Çayırova’mızda kritik noktalar belirlenip bir sonraki yoğun yağan yağmurda hiç bir yurttaşımızın mağdur edilmemesini talep ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.