19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çiftçi, Tarihçi Şükür'ü ağırladı!

Çayırova 14.05.2020 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çiftçi, Tarihçi Şükür'ü ağırladı!

Tarihçi Rıdvan Şükür, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyareti sırasında yazmış olduğu  “Çayırova Teknik Bahçıvanlık Okulu” kitabı imzalayarak hediye etti. Ziyaret sırasında, Okulun tarihçesini ele alan kitap hakkında Çayırova Belediye başkanı bilgilendirdi. Şükür, dönem gazetelerinde yer alan okul haberleri dışında yüzlerce fotoğraftan ve belgeden çalışması sırasında faydalandığını söyledi. Çayırova Kitabı isminden de anlaşılacağı gibi o okul arazisinde yapılan çalışmaları ve yaşananları anlattığını belirtti.  Tarihçi Rıdvan Şükür, 4027 dönüm arazi üzerinde kurulmuş Çayırova Teknik Bahçıvanlık Okulunun, ülkemizde tarım eğitiminde önemli görevler üstlenmiş, yüzlerce teknik bahçıvan yetiştiren, tarihi geçmişi ve birikimi ile ciddi bir eğitim kurumu olduğunu söyledi. Kitabını unutulan okulun tarihini günümüzde Çayırova'lılar  başta olmak üzere insanlarımıza hatırlatmak için yazdığını belirtti.

Tarihçi Rıdvan Şükür, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyareti sırasında yazmış olduğu  “Çayırova Teknik Bahçıvanlık Okulu” kitabı imzalayarak hediye etti.

Ziyaret sırasında, Okulun tarihçesini ele alan kitap hakkında Çayırova Belediye başkanı bilgilendirdi. Şükür, dönem gazetelerinde yer alan okul haberleri dışında yüzlerce fotoğraftan ve belgeden çalışması sırasında faydalandığını söyledi. Çayırova Kitabı isminden de anlaşılacağı gibi o okul arazisinde yapılan çalışmaları ve yaşananları anlattığını belirtti.  Tarihçi Rıdvan Şükür, 4027 dönüm arazi üzerinde kurulmuş Çayırova Teknik Bahçıvanlık Okulunun, ülkemizde tarım eğitiminde önemli görevler üstlenmiş, yüzlerce teknik bahçıvan yetiştiren, tarihi geçmişi ve birikimi ile ciddi bir eğitim kurumu olduğunu söyledi. Kitabını unutulan okulun tarihini günümüzde Çayırova'lılar  başta olmak üzere insanlarımıza hatırlatmak için yazdığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.