Çiftçi, Vatandaşla Naim Süleymanoğlu izledi!

Çayırova 28.11.2019 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çiftçi, Vatandaşla Naim Süleymanoğlu izledi!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 22 Kasım’da vizyona giren ve büyük beğeni toplayan dünya ve olimpiyat şampiyonu milli sporcumuzun hayatının anlatıldığı Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmini vatandaşlarla birlikte izledi. Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla birlikte Gebze Center’de efsane sporcumuzun hayat hikâyesinin anlatıldığı filmi izleyen Başkan Çiftçi’ye başkan yardımcıları Salih Palaz ve Kenan Tuzcu ile Başkan Danışmanı Ömer Dede eşlik etti. Türk spor tarihinde çok önemli bir yeri olan Naim Süleymanoğlu filmini çok başarılı bulduğunu ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,  milli haltercimizin mücadelesi ve vatandaşlarımızın Bulgaristan’da yaşadığı olayları da anlatan filmin mutlaka izlenmesi gerektiğini vurguladı. FİLMİN KONUSU Filim, ülkemiz ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran efsane halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikayesini konu ediyor. İlk Dünya Rekoru’na imza attığında 15 yaşında olan, spor kariyerine 7 Dünya rekoru, üç farklı olimpiyatta kazandığı 3 olimpiyat altın madalya, 6 Avrupa Şampiyonluğu ile 7 tane Dünya Şampiyonluğu ve daha nice başarılar sığdıran Naim Süleymanoğlu’nun hayatının anlatıldığı filmde, Süleymanoğlu’na Hayat Van Eck hayat veriyor.      

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 22 Kasım’da vizyona giren ve büyük beğeni toplayan dünya ve olimpiyat şampiyonu milli sporcumuzun hayatının anlatıldığı Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmini vatandaşlarla birlikte izledi.

Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla birlikte Gebze Center’de efsane sporcumuzun hayat hikâyesinin anlatıldığı filmi izleyen Başkan Çiftçi’ye başkan yardımcıları Salih Palaz ve Kenan Tuzcu ile Başkan Danışmanı Ömer Dede eşlik etti. Türk spor tarihinde çok önemli bir yeri olan Naim Süleymanoğlu filmini çok başarılı bulduğunu ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,  milli haltercimizin mücadelesi ve vatandaşlarımızın Bulgaristan’da yaşadığı olayları da anlatan filmin mutlaka izlenmesi gerektiğini vurguladı.

FİLMİN KONUSU

Filim, ülkemiz ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran efsane halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikayesini konu ediyor. İlk Dünya Rekoru’na imza attığında 15 yaşında olan, spor kariyerine 7 Dünya rekoru, üç farklı olimpiyatta kazandığı 3 olimpiyat altın madalya, 6 Avrupa Şampiyonluğu ile 7 tane Dünya Şampiyonluğu ve daha nice başarılar sığdıran Naim Süleymanoğlu’nun hayatının anlatıldığı filmde, Süleymanoğlu’na Hayat Van Eck hayat veriyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.