“Çiftçi’ye düşen; Kent Park’ı koruyup yatırıma açmak”

Siyaset 27.09.2020 - 21:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Çiftçi’ye düşen; Kent Park’ı koruyup yatırıma açmak”

CHP KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ HALİS KOÇ;

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halis Koç Çayırova Kent Park ile alakalı düzenlenen basın toplantısında, “Belediye başkanına düşen bu yatırım korumak ve hizmete açmaktır. Kendi iç çekişmelerden dolayı bugün sanki burayı Şevki Demirci kendi cebinden yapmış gibi burayı tinercilerin yaşam alanı haline getirdiler” dedi. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek bugün bir basın toplantısı düzenledi. İlçe binasında düzenlenen basın toplantısına CHP’li Soyluçiçek’in yanı sıra ilçe kadı kolları başkanı Fadime İlhan, ilçe gençlik kolları başkanı Tayfun Budak, CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri Halis Koç, Yılmaz Bilmez ve ilçe yöneticileri hazır bulundu. Gerçekleşen toplantıda konuşan CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halis Koç, “Kent Park projesi 30 dönüm alan üzerine yapıldı. Proje 20 milyona mal oldu. 1 Mart 2019 tarihi ile bu proje bitmişti. AK Parti Milletvekilleri Cemil Yaman, Fikri Işık ve İbrahim Karaosmanoğlu’nun katımlıyla 550 milyonluk görkemli bir açılış yapıldı. Burası kaçak yapıdır burayı betona çeviriyorsunuz dedik. Ancak kimse bize dinlemedi. Proje bitti. Hizmete geçti. Belediyesi yönetimi değişti. O günden sonra o projenin yanlış olduğunu söylediler. Belediye başkanına düşen bu yatırım korumak ve hizmete açmaktır. Kendi iç çekişmelerden dolayı bugün sanki burayı Şevki Demirci kendi cebinden yapmış gibi burayı tinercilerin yaşam alanı haline getirdiler” ifadelerine yer verdi
CHP KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ HALİS KOÇ;

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halis Koç Çayırova Kent Park ile alakalı düzenlenen basın toplantısında, “Belediye başkanına düşen bu yatırım korumak ve hizmete açmaktır. Kendi iç çekişmelerden dolayı bugün sanki burayı Şevki Demirci kendi cebinden yapmış gibi burayı tinercilerin yaşam alanı haline getirdiler” dedi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek bugün bir basın toplantısı düzenledi. İlçe binasında düzenlenen basın toplantısına CHP’li Soyluçiçek’in yanı sıra ilçe kadı kolları başkanı Fadime İlhan, ilçe gençlik kolları başkanı Tayfun Budak, CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri Halis Koç, Yılmaz Bilmez ve ilçe yöneticileri hazır bulundu. Gerçekleşen toplantıda konuşan CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halis Koç, “Kent Park projesi 30 dönüm alan üzerine yapıldı. Proje 20 milyona mal oldu. 1 Mart 2019 tarihi ile bu proje bitmişti. AK Parti Milletvekilleri Cemil Yaman, Fikri Işık ve İbrahim Karaosmanoğlu’nun katımlıyla 550 milyonluk görkemli bir açılış yapıldı. Burası kaçak yapıdır burayı betona çeviriyorsunuz dedik. Ancak kimse bize dinlemedi. Proje bitti. Hizmete geçti. Belediyesi yönetimi değişti. O günden sonra o projenin yanlış olduğunu söylediler. Belediye başkanına düşen bu yatırım korumak ve hizmete açmaktır. Kendi iç çekişmelerden dolayı bugün sanki burayı Şevki Demirci kendi cebinden yapmış gibi burayı tinercilerin yaşam alanı haline getirdiler” ifadelerine yer verdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.