Çikolata fiyatları tavan yaptı!

Ekonomi 29.05.2019 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çikolata fiyatları tavan yaptı!

4 Haziran’da Ramazan Bayramı başlıyor. Yavaş yavaş vatandaşlar bayram alışverişine de başladı. Her bayramın ‘olmazsa olmazı’ arasında bulunan bayramlık şeker alışverişi, bu yıl bütçeleri biraz zorlayacak gibi. Zira, çikolata ve şekerin fiyatı geçen Ramazan bayramına göre yüzde 40 oranında zamlandı. İKRAM VE HEDİYELİK Bayramda ziyarete geleceklere ikram edilecek ve büyüklere yapılan ziyaretlerde hediye olarak götürülmesi adet haline gelen şekerler için satıcılar hazırlıklarını tamamladı. Geçen yıl ile bu yıl arasında fiyatlarda önemli farklılık oluştu. Bu yıl cinsine, markasına göre çikolata kilosu 38-76 TL, şeker 25-30 TL, draje 80 TL ve lokum ise kilosu 16-45 TL arasında değişiyor.

4 Haziran’da Ramazan Bayramı başlıyor. Yavaş yavaş vatandaşlar bayram alışverişine de başladı. Her bayramın ‘olmazsa olmazı’ arasında bulunan bayramlık şeker alışverişi, bu yıl bütçeleri biraz zorlayacak gibi. Zira, çikolata ve şekerin fiyatı geçen Ramazan bayramına göre yüzde 40 oranında zamlandı.

İKRAM VE HEDİYELİK

Bayramda ziyarete geleceklere ikram edilecek ve büyüklere yapılan ziyaretlerde hediye olarak götürülmesi adet haline gelen şekerler için satıcılar hazırlıklarını tamamladı. Geçen yıl ile bu yıl arasında fiyatlarda önemli farklılık oluştu. Bu yıl cinsine, markasına göre çikolata kilosu 38-76 TL, şeker 25-30 TL, draje 80 TL ve lokum ise kilosu 16-45 TL arasında değişiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.