Çiler’den İnsan Hakları Mesajı

Gebze 07.12.2018 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çiler’den İnsan Hakları Mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ‘10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü ile ilgili açıklamada bulundu.

Başkan Çiler açıklamasında, “İnsan Hakları Evrensel Bildirisi’nin Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından kabulü olan 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü, insana özgü evrensel nitelik taşıyan değerlerin korunması ve hatırlanması adına önemli bir gündür. İnsanlığın sahip olduğu tüm hakları ifade eden İnsan Hakları Bildirgesi 10 Aralık 1948’ de kabul edildiğinde; Birleşmiş Milletler Kurucu Üyeleri arasında bulunan Türkiye, bildirgeyi ilk onaylayan ülkeler arasında olmuştur. HUZUR GETİRSİN Cinsiyet, dini inanç, etnik köken ayrımı yapılmaksızın; oldukça geniş bir kapsamı olan İnsan Hakları Bildirgesi; en temel yaşama hakkından başlayarak, çocuk hakları, kadın hakları, hasta hakları ile beraberinde çevre hakkı gibi insana dair pek çok unsuru bünyesinde bulundurmaktadır. Ülkemiz; İnsan Hakları hususunda yürütmüş olduğu yapıcı çalışmalarını, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi çalışmalarına etkin katılım sağlayarak sürdürmektedir.  10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü ve bu hafta içinde devam eden Dünya İnsan Hakları Haftası’nın; tüm insanlığa hiçbir ayrım gözetmeksizin huzur, barış mutluluk ve sevgi getirmesini diler, insan haklarının tüm dünyada her geçen gün daha fazla saygı görmesi inancıyla, Dünya İnsan Hakları Günü’nü kutlarım.” dedi.
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ‘10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü ile ilgili açıklamada bulundu.

Başkan Çiler açıklamasında, “İnsan Hakları Evrensel Bildirisi’nin Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından kabulü olan 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü, insana özgü evrensel nitelik taşıyan değerlerin korunması ve hatırlanması adına önemli bir gündür. İnsanlığın sahip olduğu tüm hakları ifade eden İnsan Hakları Bildirgesi 10 Aralık 1948’ de kabul edildiğinde; Birleşmiş Milletler Kurucu Üyeleri arasında bulunan Türkiye, bildirgeyi ilk onaylayan ülkeler arasında olmuştur.

HUZUR GETİRSİN

Cinsiyet, dini inanç, etnik köken ayrımı yapılmaksızın; oldukça geniş bir kapsamı olan İnsan Hakları Bildirgesi; en temel yaşama hakkından başlayarak, çocuk hakları, kadın hakları, hasta hakları ile beraberinde çevre hakkı gibi insana dair pek çok unsuru bünyesinde bulundurmaktadır. Ülkemiz; İnsan Hakları hususunda yürütmüş olduğu yapıcı çalışmalarını, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi çalışmalarına etkin katılım sağlayarak sürdürmektedir.  10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü ve bu hafta içinde devam eden Dünya İnsan Hakları Haftası’nın; tüm insanlığa hiçbir ayrım gözetmeksizin huzur, barış mutluluk ve sevgi getirmesini diler, insan haklarının tüm dünyada her geçen gün daha fazla saygı görmesi inancıyla, Dünya İnsan Hakları Günü’nü kutlarım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.