19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çiler’den müjde!

Gebze 22.02.2017 - 16:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çiler’den müjde!

Gebze Ticaret Odası Şubat ayı olağan meclis oturumu bugün gerçekleştirildi.

Meclis salonunda gerçekleşen oturum  öncesi Perakende Strateji Uzmanı, Yönetim Danışmanı ve Akademisyen Doç. Dr. Fatih Anıl tarafından bir sunum yapıldı. ‘Globalleşen Piyasalarda İşletmelerin Yeni Vizyonu’ adlı bir sunum yapan Doç. Dr. Fatih Anıl, işadamlarını iş hayatında başarılı olmaları için biri dizi önerilerde bulundu. Anıl’ın sunumunun ardından GTO Vakfı Mütevelli Heyeti Toplantısı yapıldı. Toplantıda ilk olarak GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaptı. KIZILAYA ŞUBE YAPILACAK Çiler  konuşmasında, “Vakfın kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade eden Çiler, “26 arkadaşla 130 bin TL’ye vakıf kurduk. Bugün ise 3 milyon TL bütçesi var. Hiçbir yere borcu yok. Bu vakfı kururken olmazsa olmazımız eğitimdi. Bugün dünyada en güçlü olmak için eğitim başta gelir. Dilovası’na bir Toplum Sağlık Merkezi, halk eğitim merkezi kuruyoruz. Çayırova’da da mayıs ayında Türk Kızılay’ına bir şube kazandırmak istiyoruz.” dedi. Çiler’in konuşmasından sonra GTO Vakfı’nın faaliyetleri ile ilgili olarak bir sunum yapıldı. 2 VERGİ DAİREMİZ VAR GTO Vakıf Toplantısı’nın ardından GTO Meclis Toplantısına geçildi. Toplantıda oda faaliyetleri ile ilgili olarak sunumun yapılmasıyla başlandı. Sunumun ardından oda faaliyetleri ile ilgili olarak GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaptı. Vergi Haftasının bu yılki öneminin büyük olduğunu ifade eden Çiler, “Üyelerimizin talepleri doğrultusunda vergide bir ödüllendirme talebimiz var. Bunun karşılık bulması bizleri çok sevindirdi. Çoğu ilde bir vergi dairesi var. Gebze’de ise 2 tane vergi dairesi var. Bu bölgenin ödediği vergilerin büyük kısmı bu bölgeden ödeniyor. ASKERİ KIŞLA BÖLGENİN AKCİĞERİ Bulunduğumuz kentin gelişimine ve ekonomisine katkıda bulunuyoruz. Gebze 1 Mayıs’tan itibaren ihtisas vergi dairesi başlıyor. Bu ihtisas vergi dairesinin gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bazı kurunlar bu bölgeden gidiyor. Ancak önemli kurumlarda geliyor. Vergide ödül sistemini her yerde gündem yaptık. Bu talebimiz kanunlaştı. İflas ertelemede de bir takım yenilikler getirildi. Gebze Askeri Kışlanın TOKİ’ye verilmesine karşıyız demiştik. TOKİ şuana kadar orada bir şey yapmadı. Askeri kışla bu bölgenin akciğeridir. Cumhurbaşkanımız bir istihdam seferberliği başlattı. Bizde ne kadar nitelikli niteliksiz alabiliyorsak eleman alacağız. Ülke zor şartlardan geçiyor. Hepimiz aynı gemideyiz. İşlerimize daha çok sarılmamız lazım. Beraber olursak daha diri oluruz. “dedi.  
Gebze Ticaret Odası Şubat ayı olağan meclis oturumu bugün gerçekleştirildi.

Meclis salonunda gerçekleşen oturum  öncesi Perakende Strateji Uzmanı, Yönetim Danışmanı ve Akademisyen Doç. Dr. Fatih Anıl tarafından bir sunum yapıldı. ‘Globalleşen Piyasalarda İşletmelerin Yeni Vizyonu’ adlı bir sunum yapan Doç. Dr. Fatih Anıl, işadamlarını iş hayatında başarılı olmaları için biri dizi önerilerde bulundu. Anıl’ın sunumunun ardından GTO Vakfı Mütevelli Heyeti Toplantısı yapıldı. Toplantıda ilk olarak GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaptı.

KIZILAYA ŞUBE YAPILACAK

Çiler  konuşmasında, “Vakfın kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade eden Çiler, “26 arkadaşla 130 bin TL’ye vakıf kurduk. Bugün ise 3 milyon TL bütçesi var. Hiçbir yere borcu yok. Bu vakfı kururken olmazsa olmazımız eğitimdi. Bugün dünyada en güçlü olmak için eğitim başta gelir. Dilovası’na bir Toplum Sağlık Merkezi, halk eğitim merkezi kuruyoruz. Çayırova’da da mayıs ayında Türk Kızılay’ına bir şube kazandırmak istiyoruz.” dedi. Çiler’in konuşmasından sonra GTO Vakfı’nın faaliyetleri ile ilgili olarak bir sunum yapıldı.

2 VERGİ DAİREMİZ VAR

GTO Vakıf Toplantısı’nın ardından GTO Meclis Toplantısına geçildi. Toplantıda oda faaliyetleri ile ilgili olarak sunumun yapılmasıyla başlandı. Sunumun ardından oda faaliyetleri ile ilgili olarak GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaptı. Vergi Haftasının bu yılki öneminin büyük olduğunu ifade eden Çiler, “Üyelerimizin talepleri doğrultusunda vergide bir ödüllendirme talebimiz var. Bunun karşılık bulması bizleri çok sevindirdi. Çoğu ilde bir vergi dairesi var. Gebze’de ise 2 tane vergi dairesi var. Bu bölgenin ödediği vergilerin büyük kısmı bu bölgeden ödeniyor.

ASKERİ KIŞLA BÖLGENİN AKCİĞERİ

Bulunduğumuz kentin gelişimine ve ekonomisine katkıda bulunuyoruz. Gebze 1 Mayıs’tan itibaren ihtisas vergi dairesi başlıyor. Bu ihtisas vergi dairesinin gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bazı kurunlar bu bölgeden gidiyor. Ancak önemli kurumlarda geliyor. Vergide ödül sistemini her yerde gündem yaptık. Bu talebimiz kanunlaştı. İflas ertelemede de bir takım yenilikler getirildi. Gebze Askeri Kışlanın TOKİ’ye verilmesine karşıyız demiştik. TOKİ şuana kadar orada bir şey yapmadı. Askeri kışla bu bölgenin akciğeridir. Cumhurbaşkanımız bir istihdam seferberliği başlattı. Bizde ne kadar nitelikli niteliksiz alabiliyorsak eleman alacağız. Ülke zor şartlardan geçiyor. Hepimiz aynı gemideyiz. İşlerimize daha çok sarılmamız lazım. Beraber olursak daha diri oluruz. “dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.