19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇİLER’DEN ÖDÜLLÜ ÜYELERİNE ZİYARET!

Gebze 22.02.2017 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇİLER’DEN ÖDÜLLÜ ÜYELERİNE ZİYARET!

“Gebze Ticaret Odası” Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler “TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni”nde ilk 100’e giren oda üyelerini ziyaret etti.

      Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin “TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni”nde ilk 100’e giren Oda üyelerinin şirketleri ziyaret ederek, gösterdikleri başarı dolayısıyla tebrik etti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlenerek, söz konusu şirketlerin görünürlüklerini artırmak ve bu şirketlerin küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla düzenlenen  “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi – “TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni” nde ilk 100’e girmeyi başaran Oda üyelerimiz; Best Modüler Mobilya İmalat Sanayi Ticaret Ltd. Şti., Meb Metal ve Bileşikleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Plascam Plastik Oto Cam San. Tic. A.Ş., ve Yağmur İskele İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti. yöneticilerini işletmelerinde ziyaret ederek, ödüle layık görülmelerinden dolayı duyduğu sevinci paylaşan Başkan Çiler, Gebze Ticaret Odası Yönetimi olarak gurur duyduğumuzu belirtti.   ÇİLER’DEN ÜYELERİNE HEDİYE   Başarıya ulaşılmasında emeği geçen şirket yöneticilerini ve çalışanlarını GTO adına tebrik eden ve günün anısına hediye takdiminde bulunan Çiler’in ziyareti, ödüle layık görülen şirket yöneticilerinde memnuniyet yarattı.  
“Gebze Ticaret Odası” Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler “TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni”nde ilk 100’e giren oda üyelerini ziyaret etti.

 

 

 

Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin “TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni”nde ilk 100’e giren Oda üyelerinin şirketleri ziyaret ederek, gösterdikleri başarı dolayısıyla tebrik etti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlenerek, söz konusu şirketlerin görünürlüklerini artırmak ve bu şirketlerin küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla düzenlenen  “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi – “TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni” nde ilk 100’e girmeyi başaran Oda üyelerimiz; Best Modüler Mobilya İmalat Sanayi Ticaret Ltd. Şti., Meb Metal ve Bileşikleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Plascam Plastik Oto Cam San. Tic. A.Ş., ve Yağmur İskele İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti. yöneticilerini işletmelerinde ziyaret ederek, ödüle layık görülmelerinden dolayı duyduğu sevinci paylaşan Başkan Çiler, Gebze Ticaret Odası Yönetimi olarak gurur duyduğumuzu belirtti.

 

ÇİLER’DEN ÜYELERİNE HEDİYE

 

Başarıya ulaşılmasında emeği geçen şirket yöneticilerini ve çalışanlarını GTO adına tebrik eden ve günün anısına hediye takdiminde bulunan Çiler’in ziyareti, ödüle layık görülen şirket yöneticilerinde memnuniyet yarattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.