19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çiler Fransa’da

Gebze 17.06.2019 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çiler Fransa’da

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün’ün özel davetlisi olarak Fransa’ya gitti. Çiler yaptığı açıklamada, “ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk GÖRGÜN’ ün özel davetlisi olarak, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri’ nin ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilen Milli Muharip Uçak (MMU) Projesi'nin tanıtıldığı; aynı zamanda ASELSAN, TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) ve ROKETSAN’ ın da yerli ve milli tasarımlarının sergilendiği, Fransa’ nın Başkenti Paris’ te gerçekleştirilen dünyanın en önemli havacılık organizasyonlarından biri olan #ParisAirshow2019’ a katılarak, tasarımları inceleme fırsatı bulduk. Önemli çalışmalara imza atarak bizleri gururlandıran kuruluşlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi. KÜBRA AKABALI

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün’ün özel davetlisi olarak Fransa’ya gitti. Çiler yaptığı açıklamada, “ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk GÖRGÜN’ ün özel davetlisi olarak, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri’ nin ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilen Milli Muharip Uçak (MMU) Projesi'nin tanıtıldığı; aynı zamanda ASELSAN, TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) ve ROKETSAN’ ın da yerli ve milli tasarımlarının sergilendiği, Fransa’ nın Başkenti Paris’ te gerçekleştirilen dünyanın en önemli havacılık organizasyonlarından biri olan #ParisAirshow2019’ a katılarak, tasarımları inceleme fırsatı bulduk. Önemli çalışmalara imza atarak bizleri gururlandıran kuruluşlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.