GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çiler, Girişimci kadınları topluyor!

Gebze 09.10.2019 - 17:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çiler, Girişimci kadınları topluyor!

Gebze Ticaret Odası, "Girişimci Kadınların Güçlü Topuk Sesleri" konulu panel düzenliyor. Yarın saat 14.00’de Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan program ile girişimci kadınlar Gebze’ye damgasını vuracak. Gebze Ticaret Odası Girişimci kadınları unutmadı. Bugüne kadar gerçekleştirdiği birçok projenin yanı sıra etkinlikleri ile de ses getiren GTO, Kadın Girişimciler Kurulu’nun katkısı ile Yarın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde ‘Girişimci Kadınların Güçlü Topuk Sesleri’ isimli bir panel düzenleyecek. Başarılı girişimcilerimizin başarı hikayelerini anlatacağı paneli, Düzce Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden seçilen, YÖK Akademide Kadın Çalışmaları Birim Üyesi Funda Sivrikaya Şerifoğlu yönetecek. KENDİ ALANLARINDA MARKA İSİMLER Panele,  Arı sütü Propolisi önce hayatında kullahnıp, sonrasında ortaya çıkardığı ürünlerle ticarileştiren BEE’O Propolis Kurucu Ortağı Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tanağur Samancı, zeytin çekirdeğinden biyoplastik üretimi ile bir ilki gerçekleştirmiş ve ve kısa zamanda çok sayıda uluslararası ödüle sahip olan, ülkemizde her yıl tonlarca atık olarak çıkan zeytin çekirdeğinin bu şekilde ekonomiye kazandırılması ile yeni istihdam alanları oluşmasına vesile olan, 2017 yılında Türkiye’nin ‘Gelecek Vaad Eden Kadın Girişimcisi’ seçilen Biolive Kurucu Ortağı Duygu Yılmaz ve  Robotik teknolojiler, Metal Yakalılar konulu yazıları olan,  Yapay Zeka ve Robot Hukuku topluluğunun lideri, robot hukukçusu Avukat Selin Çetin, konuşmacı olarak yer alacaklar.

Gebze Ticaret Odası, "Girişimci Kadınların Güçlü Topuk Sesleri" konulu panel düzenliyor. Yarın saat 14.00’de Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan program ile girişimci kadınlar Gebze’ye damgasını vuracak.

Gebze Ticaret Odası Girişimci kadınları unutmadı. Bugüne kadar gerçekleştirdiği birçok projenin yanı sıra etkinlikleri ile de ses getiren GTO, Kadın Girişimciler Kurulu’nun katkısı ile Yarın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde ‘Girişimci Kadınların Güçlü Topuk Sesleri’ isimli bir panel düzenleyecek. Başarılı girişimcilerimizin başarı hikayelerini anlatacağı paneli, Düzce Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden seçilen, YÖK Akademide Kadın Çalışmaları Birim Üyesi Funda Sivrikaya Şerifoğlu yönetecek.

KENDİ ALANLARINDA MARKA İSİMLER

Panele,  Arı sütü Propolisi önce hayatında kullahnıp, sonrasında ortaya çıkardığı ürünlerle ticarileştiren BEE’O Propolis Kurucu Ortağı Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tanağur Samancı, zeytin çekirdeğinden biyoplastik üretimi ile bir ilki gerçekleştirmiş ve ve kısa zamanda çok sayıda uluslararası ödüle sahip olan, ülkemizde her yıl tonlarca atık olarak çıkan zeytin çekirdeğinin bu şekilde ekonomiye kazandırılması ile yeni istihdam alanları oluşmasına vesile olan, 2017 yılında Türkiye’nin ‘Gelecek Vaad Eden Kadın Girişimcisi’ seçilen Biolive Kurucu Ortağı Duygu Yılmaz ve  Robotik teknolojiler, Metal Yakalılar konulu yazıları olan,  Yapay Zeka ve Robot Hukuku topluluğunun lideri, robot hukukçusu Avukat Selin Çetin, konuşmacı olarak yer alacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.