Çiler: Kadınlar Her alanda olmalı

Gebze 05.12.2017 - 09:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çiler: Kadınlar Her alanda olmalı

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler 5 Aralık Dünya Kadınlara Seçme ve seçilme hakkı verilmesine ilişkin bir mesaj yayınladı...

‘’5 ARALIK DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜ’’nü kutlar, Kurtuluş Savaşı’mızın kazanılmasına ve Cumhuriyetimizin kurulmasına çalışarak, üreterek, tüm yaşanan zorluklaraortak olarak destek veren Türk kadınlarımızın, çalışma hayatımızda da hak ettikleri yer ve değere ulaşmalarını dilerim. “GEBZE TİCARET ODASI” olarak, milli kültürümüzün yaşatılmasında büyük pay sahibi olan, günümüzde eğitimden sağlığa, yargıdan iş dünyasına, siyasetten ekonomiye kadar hayatın her alanında üstlendikleri görevleri başarıyla yerine getiren kadınlarımızın, istihdama daha çok katılmaları adına eğitimler vermeye, kadınlarımıza yönelik konularda farkındalık yaratmaya ve Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerimiz ile kadınlarımızdaki girişimci ruhu desteklemeye devam etmekteyiz. Kadına seçme ve seçilme hakkını ATATÜRK önderliğinde veren Türkiye Cumhuriyeti, kadınlarımızın siyasi alanda temsilinisağlayan, “öncü” ülkelerden biri olmuştur. Nitekim; Kadınlar Seçilme Hakkı’na Fransa’da 1944, İtalya’da 1945, Yunanistan’da 1952 ve İsviçre’de ise 1971 yılında kavuşabilmişlerdir. “5 ARALIK DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜ’’nde, çalışkanlıkları ve üretkenlikleriyle her zaman ailesine, topluma önemli katkılar sunan, her türlü zorluğun üstesinden gelecek iradeye sahip olan kadınlarımızı, hayatın her alanında daha etkin bir şekilde görmeyi diler, kendilerine mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yaşam temenni ederim.
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler 5 Aralık Dünya Kadınlara Seçme ve seçilme hakkı verilmesine ilişkin bir mesaj yayınladı...

‘’5 ARALIK DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜ’’nü kutlar, Kurtuluş Savaşı’mızın
kazanılmasına ve Cumhuriyetimizin kurulmasına çalışarak, üreterek, tüm yaşanan zorluklaraortak olarak destek veren Türk kadınlarımızın, çalışma hayatımızda da hak ettikleri yer ve değere ulaşmalarını dilerim.


“GEBZE TİCARET ODASI” olarak, milli kültürümüzün yaşatılmasında büyük pay sahibi
olan, günümüzde eğitimden sağlığa, yargıdan iş dünyasına, siyasetten ekonomiye kadar
hayatın her alanında üstlendikleri görevleri başarıyla yerine getiren kadınlarımızın, istihdama daha çok katılmaları adına eğitimler vermeye, kadınlarımıza yönelik konularda farkındalık yaratmaya ve Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerimiz ile kadınlarımızdaki girişimci ruhu desteklemeye devam etmekteyiz.

Kadına seçme ve seçilme hakkını ATATÜRK önderliğinde veren Türkiye Cumhuriyeti, kadınlarımızın siyasi alanda temsilinisağlayan, “öncü” ülkelerden biri olmuştur. Nitekim; Kadınlar Seçilme Hakkı’na Fransa’da 1944, İtalya’da 1945, Yunanistan’da 1952 ve İsviçre’de ise 1971 yılında kavuşabilmişlerdir. “5 ARALIK DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜ’’nde, çalışkanlıkları ve üretkenlikleriyle her zaman ailesine, topluma önemli katkılar sunan, her türlü zorluğun üstesinden gelecek iradeye sahip olan kadınlarımızı, hayatın her alanında daha etkin bir şekilde görmeyi diler, kendilerine mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yaşam temenni ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.