ÇİLER, “KULLANIRSAN KULLANILIRSIN PROJESİ İLE FARKINDALIK YARATTIK”

Gebze 24.06.2016 - 15:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇİLER, “KULLANIRSAN KULLANILIRSIN PROJESİ İLE FARKINDALIK YARATTIK”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Açıklamasında; Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 1987 yılında aldığı bir kararla uluslararası alanda ’’FARKINDALIK’’ yaratmak amacıyla 26 Haziran tarihini ’’Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü’’ olarak belirlemiştir

Gebze Ticaret Odası olarak sağlıklı yetişen bir neslin ticaret ve istihdama olumlu yönde katkı sağlayacağına inanıyoruz. Toplumu ve gençleri bu konuda bilinçlendirmek adına ’’KULLANIRSAN KULLANILIRSIN’’ adlı tiyatro oyunu, seminer konferans ve müzikal faaliyetlerin yer aldığı eğitim programımız çerçevesinde 6. ve 12. sınıf aralığında 12 binden fazla öğrenciye ulaşarak, ’’FARKINDALIK’’ yaratmış bulunmaktayız.  Oda’ mız bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde öncülük yapmaya ve sürekliliğini sağlamaya devam edecektir.   Birleşmiş Milletler (UNODC) raporlarına göre, uyuşturucu madde kullanım oranı dünya genelinde bir önceki yıla göre 3 milyon kişi artarak 246 milyon kişi olurken, Türkiye’ de ise uyuşturucu kullanım ve bağımlılık oranı bir önceki yıla göre yüzde 17 artmıştır. Bu bağlamda bağımlıların mutlaka tedavi hizmetlerinden yararlanması gerekmektedir. Çocuklarını sadece uyaran cümleler kullanarak değil, pozitif ebeveynlik yaklaşımı ile daha fazla anlayan, dinleyen ebeveynler olunmasının yanında, sorunlu aile ve yanlış arkadaş sahibi olan çocuklarımıza da öğretmenler ve toplum olarak farklı gözle bakıp ihtiyaç duydukları sevgi, ilgi ve özeni göstermemiz gerekmektedir.    
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Açıklamasında; Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 1987 yılında aldığı bir kararla uluslararası alanda ’’FARKINDALIK’’ yaratmak amacıyla 26 Haziran tarihini ’’Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü’’ olarak belirlemiştir

Gebze Ticaret Odası olarak sağlıklı yetişen bir neslin ticaret ve istihdama olumlu yönde katkı sağlayacağına inanıyoruz. Toplumu ve gençleri bu konuda bilinçlendirmek adına ’’KULLANIRSAN KULLANILIRSIN’’ adlı tiyatro oyunu, seminer konferans ve müzikal faaliyetlerin yer aldığı eğitim programımız çerçevesinde 6. ve 12. sınıf aralığında 12 binden fazla öğrenciye ulaşarak, ’’FARKINDALIK’’ yaratmış bulunmaktayız.  Oda’ mız bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde öncülük yapmaya ve sürekliliğini sağlamaya devam edecektir.

 

Birleşmiş Milletler (UNODC) raporlarına göre, uyuşturucu madde kullanım oranı dünya genelinde bir önceki yıla göre 3 milyon kişi artarak 246 milyon kişi olurken, Türkiye’ de ise uyuşturucu kullanım ve bağımlılık oranı bir önceki yıla göre yüzde 17 artmıştır. Bu bağlamda bağımlıların mutlaka tedavi hizmetlerinden yararlanması gerekmektedir.

Çocuklarını sadece uyaran cümleler kullanarak değil, pozitif ebeveynlik yaklaşımı ile daha fazla anlayan, dinleyen ebeveynler olunmasının yanında, sorunlu aile ve yanlış arkadaş sahibi olan çocuklarımıza da öğretmenler ve toplum olarak farklı gözle bakıp ihtiyaç duydukları sevgi, ilgi ve özeni göstermemiz gerekmektedir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.