Çiler Öğrencilerin Coşkusuna Ortak Oldu

Gebze 17.09.2018 - 15:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çiler Öğrencilerin Coşkusuna Ortak Oldu

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen açılış törenine katıldı.

Öğretmen ve öğrencilerin coşkularına ortak olan Gebze Ticaret Odası Başkanı, açılış töreninde bir konuşma yaptı. Başkan Çiler konuşmasında, “Geleceğimizin umudu olan öğrencilerimizin 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcı ile okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir dönemi bizler de tatlı bir heyecan ve mutluluk ile karşılıyoruz. Eğitim; okuyan, araştıran, geleceğe dair hedefleri olan nesillere ulaşmanın tek yoludur.  Yaşanabilir bir dünyanın, modern bir ülkenin inşasında hiç kuşkusuz büyük önem taşıyan okullarımız; çocuklarımızı, gençlerimizi hayata hazırlayan; aynı zamanda onların toplumumuza faydalı birer birey olmaları için gerekli bilgi birikiminin sağlandığı güzide kurumlardır. VELİLERİMİZE SORUMLULUK DÜŞÜYOR Okullarımızda çocuklarımıza, gençlerimize rehberlik eden öğretmenlerimize ve eğitimin ilk başladığı yer olan ailelerimizde ise velilerimize bu yoğun, yorucu ve büyük emek gerektiren süreçte elbette ki büyük sorumluluk düşmektedir. Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen öğrencilerimizin, onları eğiten öğretmenlerimizin, yenilikçi, araştırmacı, girişimci tüm eğitim camiamızın başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diler, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında bütün öğrencilerimizi sevgiyle kucaklarım.” dedi. KÜBRA AKABALI
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen açılış törenine katıldı.

Öğretmen ve öğrencilerin coşkularına ortak olan Gebze Ticaret Odası Başkanı, açılış töreninde bir konuşma yaptı. Başkan Çiler konuşmasında, “Geleceğimizin umudu olan öğrencilerimizin 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcı ile okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir dönemi bizler de tatlı bir heyecan ve mutluluk ile karşılıyoruz. Eğitim; okuyan, araştıran, geleceğe dair hedefleri olan nesillere ulaşmanın tek yoludur.  Yaşanabilir bir dünyanın, modern bir ülkenin inşasında hiç kuşkusuz büyük önem taşıyan okullarımız; çocuklarımızı, gençlerimizi hayata hazırlayan; aynı zamanda onların toplumumuza faydalı birer birey olmaları için gerekli bilgi birikiminin sağlandığı güzide kurumlardır.

VELİLERİMİZE SORUMLULUK DÜŞÜYOR

Okullarımızda çocuklarımıza, gençlerimize rehberlik eden öğretmenlerimize ve eğitimin ilk başladığı yer olan ailelerimizde ise velilerimize bu yoğun, yorucu ve büyük emek gerektiren süreçte elbette ki büyük sorumluluk düşmektedir. Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen öğrencilerimizin, onları eğiten öğretmenlerimizin, yenilikçi, araştırmacı, girişimci tüm eğitim camiamızın başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diler, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında bütün öğrencilerimizi sevgiyle kucaklarım.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.