19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çiler seferberlik ilan etti

Ekonomi 28.12.2016 - 17:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çiler seferberlik ilan etti

Gebze Ticaret Odası Meclis Üyeleri Aralık Ayı Meclis Toplantısı için bir araya geldiler. Meclis Oturumu öncesinde GTO Vakıf Toplantısı da gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan GTO Başkanı Nail Çiler 2016 yılının değerlendirmesini yaptı. Çiler konuşmasında ekonomik ve ticari anlamda 2016 yılında çıkan yasaların oda olarak öncülüğünü yaptıklarını, sanayici ve tüccarın dolayısı ile ülke ekonomisinin yararına olacak tüm gelişmelerde Gebze Ticaret Odası’nın lokomotif bir rol üstlendiğini dile getirdi. ÜRETİMDE SEFERBERLİK YILI OLACAK 2017 yılının üretimde büyük işler tüketimde tasarrufun yapılacağı bir yıl olacağını öngördüğünü belirten Çiler, “Ekonomi seferberliği ilan ediyoruz. Zor bir yıl oldu. 15 Temmuz’da vatana hainlik edenlerin peşinden hala ülkemiz üzerinde oyunlar oynamaya kan dökmeye devam eden unsurlar var. Ama öyle güçlü bir ülkeyiz ki yaşadığımız her felaketin ardından gerek vatan toprağının korunmasında, gerek demokrasiye sahip çıkılmasında gerekse ekonomi seferberliğinde birlik olmaktan geri kalmıyoruz. Gebze Ticaret Odası olarak meclis üyelerimiz ve yönetim kurulumuz olarak üstümüze düşeni yaptık. Nefes kredisinde can suyu olacak atılımı öncü oda olarak başlattık Bir ilçe ticaret odası olmamıza rağmen 127 Milyon TL kredi çekilmesi için bankaya paramızı yatırdık. Yüzlerce oda arasından ilk 10 da yer almayı başardık. TÜKETİMDE TASARRUF YILI OLACAK Sicil affı, iflas erteleme ve çek kanunlarına ilişkin başvuru ve taleplerimiz hep karşılık buldu. Odamızın vizyonu ve gücü olduğu sürece sözümüz geçiyor. Gebze Ticaret Odası olarak vizyon sahibi ve güçlü bir oda olmamızda en büyük unsur üyelerimizin işlerinde, eşlerinden vakit ayırarak özveri ile çalışmalarıdır.” dedi. Çiler 2017 yılının Ocak ayı ortalarından itibaren, evrak almak isteyen üyelerinin önce banka ve vergi dairelerine yatırması gereken para için zaman harcamalarına gerek kalmayacağını belirtti. Ödenmesi gereken harç ve diğer paralar oda içinde ki personel tarafından sağlanacak. Adnan Ayvaz
Gebze Ticaret Odası Meclis Üyeleri Aralık Ayı Meclis Toplantısı için bir araya geldiler. Meclis Oturumu öncesinde GTO Vakıf Toplantısı da gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan GTO Başkanı Nail Çiler 2016 yılının değerlendirmesini yaptı. Çiler konuşmasında ekonomik ve ticari anlamda 2016 yılında çıkan yasaların oda olarak öncülüğünü yaptıklarını, sanayici ve tüccarın dolayısı ile ülke ekonomisinin yararına olacak tüm gelişmelerde Gebze Ticaret Odası’nın lokomotif bir rol üstlendiğini dile getirdi.

ÜRETİMDE SEFERBERLİK YILI OLACAK

2017 yılının üretimde büyük işler tüketimde tasarrufun yapılacağı bir yıl olacağını öngördüğünü belirten Çiler, “Ekonomi seferberliği ilan ediyoruz. Zor bir yıl oldu. 15 Temmuz’da vatana hainlik edenlerin peşinden hala ülkemiz üzerinde oyunlar oynamaya kan dökmeye devam eden unsurlar var. Ama öyle güçlü bir ülkeyiz ki yaşadığımız her felaketin ardından gerek vatan toprağının korunmasında, gerek demokrasiye sahip çıkılmasında gerekse ekonomi seferberliğinde birlik olmaktan geri kalmıyoruz. Gebze Ticaret Odası olarak meclis üyelerimiz ve yönetim kurulumuz olarak üstümüze düşeni yaptık. Nefes kredisinde can suyu olacak atılımı öncü oda olarak başlattık Bir ilçe ticaret odası olmamıza rağmen 127 Milyon TL kredi çekilmesi için bankaya paramızı yatırdık. Yüzlerce oda arasından ilk 10 da yer almayı başardık.

TÜKETİMDE TASARRUF YILI OLACAK

Sicil affı, iflas erteleme ve çek kanunlarına ilişkin başvuru ve taleplerimiz hep karşılık buldu. Odamızın vizyonu ve gücü olduğu sürece sözümüz geçiyor. Gebze Ticaret Odası olarak vizyon sahibi ve güçlü bir oda olmamızda en büyük unsur üyelerimizin işlerinde, eşlerinden vakit ayırarak özveri ile çalışmalarıdır.” dedi. Çiler 2017 yılının Ocak ayı ortalarından itibaren, evrak almak isteyen üyelerinin önce banka ve vergi dairelerine yatırması gereken para için zaman harcamalarına gerek kalmayacağını belirtti. Ödenmesi gereken harç ve diğer paralar oda içinde ki personel tarafından sağlanacak.

Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.