19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇİLER: “TEKNOLOJİYE AYAK UYDURMALIYIZ”

Gebze 23.03.2017 - 13:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇİLER: “TEKNOLOJİYE AYAK UYDURMALIYIZ”

Gebze Ticaret Odası işletmelerde verimliliği arttırmak ve Japon endüstri ve uzman deneyimlerini aktarmak amacıyla Kaizen Yönetimi semineri düzenledi.

Gebze Ticaret Odası Meclis Salonunda YÖİKK üyesi Rıdvan Vercan’ın sunumlarıyla İşletmelerde verimliliği arttırmak ve Japon endüstri ve uzman deneyimlerini aktarmak amacıyla Kaizen Yönetimi Semineri gerçekleştirildi.   ÇİLER: “YENİLİKLERE AYAK UYDURMALIYIZ” Rıdvan Vercan seminerde; “Ülkemizdeki güncel konu olan Endüstri 4.0 sektör sorunlarının ele alınması ve bu sektör sorununun diğer sektörlere yansıması, Endüstri 4.0 konusunda JICA Kaizen Yönetimi Japon Uzmanın ve Alman Uzmanların görüşlerinin ne anlama geldiğinin açıklanması, Endüstri 4.0 sektör firmalarının arasındaki işbirliği çalışmaları ve Japonya deneyiminde ortaya çıkan işbirliği örneklerine değinilmesi, Japonya’da sanayinin gelişiminin aktarılması, bu gelişimin ülkemize yansımalarının belirtilmesi ve bu deneyimle birlikte oluşan uluslararası ve firma odaklı projelere değinilmesi, Uluslararası Japon İşbirliği Ajansı, JICA, projeleri kapsamında özellikle Kaizen Yönetimi Uzmanı ve Enerji Tasarrufu Uzmanı ile yapılan çalışmalarda elde edilen deneyimlerin ve bu deneyimlere göre sanayi işletmelerimiz açısından ortaya çıkan sonuçların paylaşımı konusunda bilgiler verdi. Program öncesi konuşan GTO Başkanı Nail Çiler de rekabeti sürdürmek isteyen herkesin yeniliklere ve teknolojiye ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.    
Gebze Ticaret Odası işletmelerde verimliliği arttırmak ve Japon endüstri ve uzman deneyimlerini aktarmak amacıyla Kaizen Yönetimi semineri düzenledi.

Gebze Ticaret Odası Meclis Salonunda YÖİKK üyesi Rıdvan Vercan’ın sunumlarıyla İşletmelerde verimliliği arttırmak ve Japon endüstri ve uzman deneyimlerini aktarmak amacıyla Kaizen Yönetimi Semineri gerçekleştirildi.

 

ÇİLER: “YENİLİKLERE AYAK UYDURMALIYIZ”

Rıdvan Vercan seminerde; “Ülkemizdeki güncel konu olan Endüstri 4.0 sektör sorunlarının ele alınması ve bu sektör sorununun diğer sektörlere yansıması, Endüstri 4.0 konusunda JICA Kaizen Yönetimi Japon Uzmanın ve Alman Uzmanların görüşlerinin ne anlama geldiğinin açıklanması, Endüstri 4.0 sektör firmalarının arasındaki işbirliği çalışmaları ve Japonya deneyiminde ortaya çıkan işbirliği örneklerine değinilmesi, Japonya’da sanayinin gelişiminin aktarılması, bu gelişimin ülkemize yansımalarının belirtilmesi ve bu deneyimle birlikte oluşan uluslararası ve firma odaklı projelere değinilmesi, Uluslararası Japon İşbirliği Ajansı, JICA, projeleri kapsamında özellikle Kaizen Yönetimi Uzmanı ve Enerji Tasarrufu Uzmanı ile yapılan çalışmalarda elde edilen deneyimlerin ve bu deneyimlere göre sanayi işletmelerimiz açısından ortaya çıkan sonuçların paylaşımı konusunda bilgiler verdi. Program öncesi konuşan GTO Başkanı Nail Çiler de rekabeti sürdürmek isteyen herkesin yeniliklere ve teknolojiye ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.