19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çiler ve ekibi depremzedelerin yanında!

Gebze 28.01.2020 - 12:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çiler ve ekibi depremzedelerin yanında!

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Elazığ AFAD Koordinasyon Merkezini ve çadır kenti ziyaret ederek depremzede vatandaşlarla buluştu. Ziyaretlerde gönderdiklerini yardım malzemelerini kendi elleriyle dağıtan Çiler ve ekibi, “gece gündüz sizler için yapılacak olan her şeye hazırız.” dedi. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Elazığ AFAD Koordinasyon Merkezini ve çadır kenti ziyaret ederek depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, TIR’la gönderdikleri yardım malzemelerini Genel Sekreter Mustafa Yaşar Sekin, GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve GTO Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Elazığ’da kendi elleriyle dağıttı. ÇİLER YARDIMA KOŞTU 6.8 büyüklüğünde meydana gelen Elazığ depreminin ardından bölgeye yardım götürmek için seferber olan kurumlardan birisi olan Gebze Ticaret Odası yönetimi, yardım tırlarını bölgeye gönderdikten sonra Elazığ’a giderek gıda, giyecek, temizlik maddelerinden oluşan kolileri AFAD’a kendi elleriyle teslim ettiler. Vatandaşların yardımına koşan Başkan Çiler, burada depremzede vatandaşlarla sohbet edip, onların ihtiyaçlarını dinleyen Çiler, “Şahsım ve temsil ettiğim makam olarak yardımınıza hazırım, gece gündüz sizler için yapılacak olan her şeye hazırız. Allah bir daha göstermesin, çok geçmiş olsun, sağlık diliyorum” sözlerini kullandı. HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Elazığ AFAD Koordinasyon Merkezini ve çadır kenti ziyaret ederek depremzede vatandaşlarla buluştu. Ziyaretlerde gönderdiklerini yardım malzemelerini kendi elleriyle dağıtan Çiler ve ekibi, “gece gündüz sizler için yapılacak olan her şeye hazırız.” dedi.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Elazığ AFAD Koordinasyon Merkezini ve çadır kenti ziyaret ederek depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, TIR’la gönderdikleri yardım malzemelerini Genel Sekreter Mustafa Yaşar Sekin, GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve GTO Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Elazığ’da kendi elleriyle dağıttı.

ÇİLER YARDIMA KOŞTU

6.8 büyüklüğünde meydana gelen Elazığ depreminin ardından bölgeye yardım götürmek için seferber olan kurumlardan birisi olan Gebze Ticaret Odası yönetimi, yardım tırlarını bölgeye gönderdikten sonra Elazığ’a giderek gıda, giyecek, temizlik maddelerinden oluşan kolileri AFAD’a kendi elleriyle teslim ettiler. Vatandaşların yardımına koşan Başkan Çiler, burada depremzede vatandaşlarla sohbet edip, onların ihtiyaçlarını dinleyen Çiler, “Şahsım ve temsil ettiğim makam olarak yardımınıza hazırım, gece gündüz sizler için yapılacak olan her şeye hazırız. Allah bir daha göstermesin, çok geçmiş olsun, sağlık diliyorum” sözlerini kullandı.

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.