19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çiler yeni eğitim-öğretim yılını kutladı

Gebze 05.09.2019 - 16:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çiler yeni eğitim-öğretim yılını kutladı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Yeni eğitim öğretim yılı başlangıcı dolayısıyla açıklamada bulundu. Çiler açıklamasında, “2019 – 2020 Eğitim öğretim yılında, yeni bir adım atarak okula başlamanın heyecanını ve bir üst sınıfa geçerek okuluna, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan tüm öğrencilerimize sevgilerimi sunuyorum. Eğitim, yaşamla bağ kurmanın en önemli yoludur. Gelişen ve değişen dünyada bilgiyi üreten ve ülkelerin gelişmesi adına çaba gösteren nesillerin yetiştirilmesi de ülkelerin en büyük zenginliğidir. SORUNLARA DUYARLI NESİLLER Bu sebeple öğrencilerimizin gelişimlerini temel alan, araştırmayı, eleştirel düşünceyi destekleyen, özgüvenli, sorumluluk sahibi ve sorunlara duyarlı nesiller yetiştirebilecek bir eğitim anlayışının hakim olması, toplumumuzun daha da gelişmesi demektir. Bu duygu ve düşüncelerle; gençlerimizle ilgilenmekten yorulmayan, onların eğitimine, aklına, kalbine, yönelen öğretmenlerimize; okul yöneticilerimize, burada görev alan personelimize ve velilerimize çocuklarımızın en güzel şekilde yetişmesi için gösterdikleri çaba dolayısıyla teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimizin heyecanını ve coşkusunu gönülden paylaşarak, başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyorum.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Yeni eğitim öğretim yılı başlangıcı dolayısıyla açıklamada bulundu. Çiler açıklamasında, “2019 – 2020 Eğitim öğretim yılında, yeni bir adım atarak okula başlamanın heyecanını ve bir üst sınıfa geçerek okuluna, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan tüm öğrencilerimize sevgilerimi sunuyorum. Eğitim, yaşamla bağ kurmanın en önemli yoludur. Gelişen ve değişen dünyada bilgiyi üreten ve ülkelerin gelişmesi adına çaba gösteren nesillerin yetiştirilmesi de ülkelerin en büyük zenginliğidir.

SORUNLARA DUYARLI NESİLLER

Bu sebeple öğrencilerimizin gelişimlerini temel alan, araştırmayı, eleştirel düşünceyi destekleyen, özgüvenli, sorumluluk sahibi ve sorunlara duyarlı nesiller yetiştirebilecek bir eğitim anlayışının hakim olması, toplumumuzun daha da gelişmesi demektir. Bu duygu ve düşüncelerle; gençlerimizle ilgilenmekten yorulmayan, onların eğitimine, aklına, kalbine, yönelen öğretmenlerimize; okul yöneticilerimize, burada görev alan personelimize ve velilerimize çocuklarımızın en güzel şekilde yetişmesi için gösterdikleri çaba dolayısıyla teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimizin heyecanını ve coşkusunu gönülden paylaşarak, başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.