19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çılgın Mucit Dede Kartepeli çocuklarla buluştu

Kocaeli 01.12.2015 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çılgın Mucit Dede Kartepeli çocuklarla buluştu

Kartepe Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında, çocuklara tiyatro sevgisini aşılamak amacıyla her hafta farklı oyunları Kartepeli miniklerle buluşturmaya devam ediyor. “Çılgın Mucit Dede” adlı çocuk oyununu izleyen Kartepeli çocuklar gülerken öğrenme imkanı buldular. Kartepeli çocukları tiyatro ile buluşturup onlara kültür sanat bilinci kazandırmayı hedefleyen Kartepe Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde “Çılgın Mucit Dede” adlı çocuk oyunu ile çocuklara farklı ve eğlenceli bir gün yaşattı. Eğitici oyunlarla çocukları hem eğlendiren hem eğiten belediyenin sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği çocuk tiyatro oyunu izlemek için çocuklar salonu doldurdu. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin gereğini yerine getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, iki hafta da bir çocukları tiyatro oyunu ile buluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kartepe Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında, çocuklara tiyatro sevgisini aşılamak amacıyla her hafta farklı oyunları Kartepeli miniklerle buluşturmaya devam ediyor. “Çılgın Mucit Dede” adlı çocuk oyununu izleyen Kartepeli çocuklar gülerken öğrenme imkanı buldular.

Kartepeli çocukları tiyatro ile buluşturup onlara kültür sanat bilinci kazandırmayı hedefleyen Kartepe Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde “Çılgın Mucit Dede” adlı çocuk oyunu ile çocuklara farklı ve eğlenceli bir gün yaşattı.

Eğitici oyunlarla çocukları hem eğlendiren hem eğiten belediyenin sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği çocuk tiyatro oyunu izlemek için çocuklar salonu doldurdu. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin gereğini yerine getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, iki hafta da bir çocukları tiyatro oyunu ile buluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.