19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çınar, adaylığını açıklayacak

Çayırova 02.12.2019 - 15:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çınar, adaylığını açıklayacak

CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar ilçe başkanlığına adaylığıyla ilgili olarak 8 Aralık Pazar günü gerçekleştireceği bir programla kamuoyuna açıklayacağını belirtti.

CHP’nin 37.Olağan Kurultay süreci kapsamında CHP Çayırova İlçe Örgütü’nde geçtiğimiz hafta sonu mahalle delege seçimleri tamamlanmıştı. Mahalle delege seçimlerinin ardından ilçe başkanlığına adaylığı için ilk olarak Cihan Soyluçiçek adaylığını açıklamıştı. Cihan Soyluçiçek’in ardından Sabri Yılmaz da ilçe başkanlığını adaylığını açıkladı. CHP Çayırova İlçe Başkan adaylığı için ilçe kadın kolları başkanı Suna Çınar’ın aday olacağını açıkladı. ADAYLIĞIMI AÇIKLAYACAĞIM CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar yaptığı açıklamada, “Darıca ilçe başkan adayı Gökhan Aktaş’ın dün gerçekleşen programına katıldım. Programda ismin ilçe başkan adayı olarak açıklandı. İlçe başkan adaylığım orada anons edilmesinin ardından tüm partililer ve kamuoyunun bilgisi oldu. Ancak ilçe başkan adaylığımla ilgili olarak 8 Aralık Pazar günü yapacağım bir toplantı ile tüm kamuoyunu ve partililere adaylığımı açıklayacağım. İlçe başkan adaylığımla ilgili olarak yapacağım toplantıya sizlerin aracılığıyla partililerimizi davet etmek istiyorum” dedi.
CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar ilçe başkanlığına adaylığıyla ilgili olarak 8 Aralık Pazar günü gerçekleştireceği bir programla kamuoyuna açıklayacağını belirtti.

CHP’nin 37.Olağan Kurultay süreci kapsamında CHP Çayırova İlçe Örgütü’nde geçtiğimiz hafta sonu mahalle delege seçimleri tamamlanmıştı. Mahalle delege seçimlerinin ardından ilçe başkanlığına adaylığı için ilk olarak Cihan Soyluçiçek adaylığını açıklamıştı. Cihan Soyluçiçek’in ardından Sabri Yılmaz da ilçe başkanlığını adaylığını açıkladı. CHP Çayırova İlçe Başkan adaylığı için ilçe kadın kolları başkanı Suna Çınar’ın aday olacağını açıkladı.

ADAYLIĞIMI AÇIKLAYACAĞIM

CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar yaptığı açıklamada, “Darıca ilçe başkan adayı Gökhan Aktaş’ın dün gerçekleşen programına katıldım. Programda ismin ilçe başkan adayı olarak açıklandı. İlçe başkan adaylığım orada anons edilmesinin ardından tüm partililer ve kamuoyunun bilgisi oldu. Ancak ilçe başkan adaylığımla ilgili olarak 8 Aralık Pazar günü yapacağım bir toplantı ile tüm kamuoyunu ve partililere adaylığımı açıklayacağım. İlçe başkan adaylığımla ilgili olarak yapacağım toplantıya sizlerin aracılığıyla partililerimizi davet etmek istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.