“Cinayeti aydınlatmak boynumuzun borcu”

Siyaset 25.03.2020 - 13:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Cinayeti aydınlatmak boynumuzun borcu”

Kahramanmaraş’ta 25 Mart 2009’da helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren BBP Genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun bugün 11. ölüm yıldönümü. BPP Kocaeli il başkanı Remzi Kaya bir açıklama yaparak “suikastı aydınlatma boynumuzun borcudur” ifadesini kullandı. Kayanın açıklaması şu şekilde; “Bugün 25 Mart Biz Alperenler için zamanın buz tuttuğu, bundan on bir yıl önce 25 Mart 2009'da Mert Bir Adamı, Namertlerin harcadığı gündür. Onbir koca yıl geçmesine rağmen Rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu nun katilleri halen bulunamamış, "Suikasti aydınlatmak bizim namus borcumuzdur" diye söz verenler halen namus borçlarını ödememişlerdir. “ER YA DA GEÇ HESAP VERECEKLERDİR “ Er yada geç bu suikast te dahili olan tüm alçaklar bir gün adalet karşısında hesap vereceklerdir. Her yıl 25_31 Mart tarihlerinde Rahmetli şehit liderimiz ve birlikte şahadete yürüyen yol ve dava arkadaşlarımızı Tüm Türkiye de ve Avrupa'daki gönül temsilciliklerimiz de anma programları ile yad ediyorduk. Bizler de Büyük Birlik Partisi Kocaeli teşkilatları olarak bu yıl hem 25 mart ta kabri başında anma, hem de ilimizdeki çeşitli etkinlikler ile Rahmetli Liderimizin hayatını konu alan 28 Mart ta  ki tiyatro gösterisini maalesef Koronavirüs'le mücadele kapsamında Devletimizin aldığı karar ve camiamızın-toplumun sağlığını önceleyerek bu yıl düzenleyeceğimiz anma programlarını erteledik. Rabbim bu Asil Türk milletimizi ve ümmeti Muhammed i her türlü afetlerden, kaza, bela ve salgınlardan korusun İnşallah. TÜM ŞEHİTLERİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN Bu vesile; Şehadetlerinin 11.yılında şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve onunla birlikte şehadete yürüyen kıymetli dava arkadaşlarımız, Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya ve İsmail Güneş'i ve tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla yâd ediyorum. Ruhları şâd, mekanları cennet olsun. Kocaeli kamuoyuna. Selam ve saygı ile.

Kahramanmaraş’ta 25 Mart 2009’da helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren BBP Genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun bugün 11. ölüm yıldönümü. BPP Kocaeli il başkanı Remzi Kaya bir açıklama yaparak “suikastı aydınlatma boynumuzun borcudur” ifadesini kullandı. Kayanın açıklaması şu şekilde; “Bugün 25 Mart Biz Alperenler için zamanın buz tuttuğu, bundan on bir yıl önce 25 Mart 2009'da Mert Bir Adamı, Namertlerin harcadığı gündür. Onbir koca yıl geçmesine rağmen Rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu nun katilleri halen bulunamamış, "Suikasti aydınlatmak bizim namus borcumuzdur" diye söz verenler halen namus borçlarını ödememişlerdir.

“ER YA DA GEÇ HESAP VERECEKLERDİR “

Er yada geç bu suikast te dahili olan tüm alçaklar bir gün adalet karşısında hesap vereceklerdir. Her yıl 25_31 Mart tarihlerinde Rahmetli şehit liderimiz ve birlikte şahadete yürüyen yol ve dava arkadaşlarımızı Tüm Türkiye de ve Avrupa'daki gönül temsilciliklerimiz de anma programları ile yad ediyorduk. Bizler de Büyük Birlik Partisi Kocaeli teşkilatları olarak bu yıl hem 25 mart ta kabri başında anma, hem de ilimizdeki çeşitli etkinlikler ile Rahmetli Liderimizin hayatını konu alan 28 Mart ta  ki tiyatro gösterisini maalesef Koronavirüs'le mücadele kapsamında Devletimizin aldığı karar ve camiamızın-toplumun sağlığını önceleyerek bu yıl düzenleyeceğimiz anma programlarını erteledik. Rabbim bu Asil Türk milletimizi ve ümmeti Muhammed i her türlü afetlerden, kaza, bela ve salgınlardan korusun İnşallah.

TÜM ŞEHİTLERİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN

Bu vesile; Şehadetlerinin 11.yılında şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve onunla birlikte şehadete yürüyen kıymetli dava arkadaşlarımız, Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya ve İsmail Güneş'i ve tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla yâd ediyorum. Ruhları şâd, mekanları cennet olsun. Kocaeli kamuoyuna. Selam ve saygı ile.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.