Çine Madranspor'da kriz!

Spor 16.03.2016 - 22:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çine Madranspor'da kriz!

Çine Madranspor'da kriz!

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Çine Madranspor’da galibiyetle sonuçlanan ve umutları yeşerten Niğde Belediyespor maçı sonrasında şok gelişmeler yaşanıyor. Sportif Direktör Fatih Dereli’nin istifası gündeme gelirken, yönetim ve futbolcular arasında da maddi konularda sıkıntı yaşandığı iddia edildi. DERELİ İSTİFANIN EŞİĞİNDE 3.Lige tutunmak isteyen Çine Madranspor’da ligin ikinci yarısı göreve getirilen ve yapılan transferlerde büyük pay sahibi olan Çine Madranspor Sportif Direktörü Fatih Dereli’nin galibiyetle sonuçlanan Niğde Belediyespor maçı sonrasında Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Tuncer ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i soyunma odasına davet ettiği ancak bu isteğinin gerçekleşmemesi nedeniyle Başkan Tuncer ve Başkan Dinçer ile tartıştığı iddia edilirken, Dereli’nin istifanın eşiğinde olduğu öğrenildi. PARA ALAMIYORLAR Çine Madranspor’da yöneticilerin ilgisizliği yanı sıra maddi sıkıntının da had safhada olduğu, teknik heyet ve futbolcuların uzun süredir para almadığı iddia edildi. Çine Madranspor Sportif Direktörü Fatih Dereli’nin 5 gündür Çine’ye gelmediği öğrenilirken, kulüp yönetiminin Dereli’yi istifa kararından vazgeçirmek için yüz yüze görüşeceği bildirildi. Kaynak: Çine Madran Gazetesi
Çine Madranspor'da kriz!

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Çine Madranspor’da galibiyetle sonuçlanan ve umutları yeşerten Niğde Belediyespor maçı sonrasında şok gelişmeler yaşanıyor. Sportif Direktör Fatih Dereli’nin istifası gündeme gelirken, yönetim ve futbolcular arasında da maddi konularda sıkıntı yaşandığı iddia edildi.

DERELİ İSTİFANIN EŞİĞİNDE

3.Lige tutunmak isteyen Çine Madranspor’da ligin ikinci yarısı göreve getirilen ve yapılan transferlerde büyük pay sahibi olan Çine Madranspor Sportif Direktörü Fatih Dereli’nin galibiyetle sonuçlanan Niğde Belediyespor maçı sonrasında Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Tuncer ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i soyunma odasına davet ettiği ancak bu isteğinin gerçekleşmemesi nedeniyle Başkan Tuncer ve Başkan Dinçer ile tartıştığı iddia edilirken, Dereli’nin istifanın eşiğinde olduğu öğrenildi.

PARA ALAMIYORLAR

Çine Madranspor’da yöneticilerin ilgisizliği yanı sıra maddi sıkıntının da had safhada olduğu, teknik heyet ve futbolcuların uzun süredir para almadığı iddia edildi. Çine Madranspor Sportif Direktörü Fatih Dereli’nin 5 gündür Çine’ye gelmediği öğrenilirken, kulüp yönetiminin Dereli’yi istifa kararından vazgeçirmek için yüz yüze görüşeceği bildirildi.

Kaynak: Çine Madran Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.