Çıplak, Akdemir ve Bulun GEBZESPOR’UN YANINDA

Spor 02.07.2015 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çıplak, Akdemir ve Bulun GEBZESPOR’UN YANINDA

Gebzespor’da kombine kart hareketliliği sürüyor. Yeni sezon kombine kartlarını dört bir koldan satmak için seferberlik ilan eden Gebzesporlu yöneticiler, kombineleri yeni sahiplerine ulaştırıyor.

Gebzespor yöneticilerinden Sezai İri ve Yavuz Dinç, Gebzespor’un eski oyuncularından olan ve aynı zamanda 75.Yıl Halı Saha Tesisleri’nin de sahibi olan Kelebek lakaplı Murat Çıplak ile Mehmet Akdemir’e  kombine kartlarını takdim etti. Murat Çıplak ve Mehmet Akdemir, mor beyazlı kulübe toplamda Bin TL’lik katkıda bulundular. Bunun yanı sıra yine İri ve Dinç’in sıkı dostu olan Gemak Hırdavat Sahibi Serdar Bulun da kombine kart alarak Gebzespor’a Bin TL’lik katkı sundu. Gebzespor’un yeni yöneticisi Yavuz Dinç’in sahibi olduğu Cağ Kebabı Yavuz Usta Resturant’ta kombinelerini alan Mehmet Akdemir, Murat Çıplak ve Serdar Bulun, Gebzespor’a her kesimin destek olması gerektiğini söyleyerek Gebzeliler’i bu kritik süreçte duyarlı olmaya davet ettiler. 
Gebzespor’da kombine kart hareketliliği sürüyor. Yeni sezon kombine kartlarını dört bir koldan satmak için seferberlik ilan eden Gebzesporlu yöneticiler, kombineleri yeni sahiplerine ulaştırıyor.

Gebzespor yöneticilerinden Sezai İri ve Yavuz Dinç, Gebzespor’un eski oyuncularından olan ve aynı zamanda 75.Yıl Halı Saha Tesisleri’nin de sahibi olan Kelebek lakaplı Murat Çıplak ile Mehmet Akdemir’e  kombine kartlarını takdim etti. Murat Çıplak ve Mehmet Akdemir, mor beyazlı kulübe toplamda Bin TL’lik katkıda bulundular. Bunun yanı sıra yine İri ve Dinç’in sıkı dostu olan Gemak Hırdavat Sahibi Serdar Bulun da kombine kart alarak Gebzespor’a Bin TL’lik katkı sundu.

Gebzespor’un yeni yöneticisi Yavuz Dinç’in sahibi olduğu Cağ Kebabı Yavuz Usta Resturant’ta kombinelerini alan Mehmet Akdemir, Murat Çıplak ve Serdar Bulun, Gebzespor’a her kesimin destek olması gerektiğini söyleyerek Gebzeliler’i bu kritik süreçte duyarlı olmaya davet ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.