Çocuğu İçin Para Biriktirene Devlet de Yardım Edecek

13.01.2015 - 13:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Çocuğu İçin Para Biriktirene Devlet de Yardım Edecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu Aile yardım paketinin önemli bir detayını anlattı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında geçtiğimiz hafta açıkladığı Aile Paketi ile ilgili konuştu. Düzenlemenin ayrıntılarını anlattı. ÇOCUĞU İÇİN PARA BİRİKTİRİNE DEVLET YARDIM EDECEK Davutoğlu, çeyiz hesabından bahsederken ''Anne ve baba çocuk evlilik çağına gelinceye kadar biriktirdikleri miktar ne ise devlet yüzde 15 katkıda bulunacak. Çünkü aşkın ve muhabbetin ne zaman geleceği belli olmaz, geldi mi insanı çarpar. O anda anne ve babanın sıkıntıda kalmaması için, yüzde 15 katkıda bulunacağız'' dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu Aile yardım paketinin önemli bir detayını anlattı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında geçtiğimiz hafta açıkladığı Aile Paketi ile ilgili konuştu. Düzenlemenin ayrıntılarını anlattı.

ÇOCUĞU İÇİN PARA BİRİKTİRİNE DEVLET YARDIM EDECEK

Davutoğlu, çeyiz hesabından bahsederken ''Anne ve baba çocuk evlilik çağına gelinceye kadar biriktirdikleri miktar ne ise devlet yüzde 15 katkıda bulunacak. Çünkü aşkın ve muhabbetin ne zaman geleceği belli olmaz, geldi mi insanı çarpar. O anda anne ve babanın sıkıntıda kalmaması için, yüzde 15 katkıda bulunacağız'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.