ÇOCUKLAR DARICA HAYVANAT BAHÇESİ'NDE EĞLENİYOR!

Darıca 19.01.2017 - 12:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇOCUKLAR DARICA HAYVANAT BAHÇESİ'NDE EĞLENİYOR!

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, kış döneminde de eğitim ve etkinlik çalışmalarına devam ediyor.

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi çocuklara yönelik yaptığı eğitici etkinlik etkinlikleri yapmaya devam ediyor. Öğrenci üyeliği çalışması gerçekleştirdiği özel eğitim kurumları ile ulusal müfredat programı doğrultusunda hazırlanan planlama kapsamında Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nin yürüttüğü eğitim ve etkinlik faaliyetleri kış döneminde de devam ediyor. “CANLILAR DA SOLUNUM”U İŞLEDİLER Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Özel Marmara Eğitim Kurumları Doğa Dostları Kulübü ve Bilişim Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği “Canlılarda Solunum” başlıklı eğitim ve etkinlik çalışması gerçekleştirildi. Çocuklara yönelik düzenlendiği program da, kulüp öğrencileriyle bir araya gelerek okul laboratuarında “Canlılarda Solunum” konulu çalışmayı yaptı. ÖĞRENCİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nin uzman eğitimcileri yanlarında getirdikleri lemur tahnidi, tarantula derisi ve solucan ile canlıların gerçekleştirdiği solunum çeşitleri üzerine öğrencileri bilgilendirdiler. Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nin uzman eğitimcileri tarafından gerçekleştirilen eğitim ve etkinlik çalışmasına öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.
Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, kış döneminde de eğitim ve etkinlik çalışmalarına devam ediyor.

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi çocuklara yönelik yaptığı eğitici etkinlik etkinlikleri yapmaya devam ediyor. Öğrenci üyeliği çalışması gerçekleştirdiği özel eğitim kurumları ile ulusal müfredat programı doğrultusunda hazırlanan planlama kapsamında Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nin yürüttüğü eğitim ve etkinlik faaliyetleri kış döneminde de devam ediyor.

“CANLILAR DA SOLUNUM”U İŞLEDİLER

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Özel Marmara Eğitim Kurumları Doğa Dostları Kulübü ve Bilişim Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği “Canlılarda Solunum” başlıklı eğitim ve etkinlik çalışması gerçekleştirildi. Çocuklara yönelik düzenlendiği program da, kulüp öğrencileriyle bir araya gelerek okul laboratuarında “Canlılarda Solunum” konulu çalışmayı yaptı.

ÖĞRENCİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nin uzman eğitimcileri yanlarında getirdikleri lemur tahnidi, tarantula derisi ve solucan ile canlıların gerçekleştirdiği solunum çeşitleri üzerine öğrencileri bilgilendirdiler. Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nin uzman eğitimcileri tarafından gerçekleştirilen eğitim ve etkinlik çalışmasına öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.