19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çocuklar oyunu beğendi

Siyaset 06.02.2020 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çocuklar oyunu beğendi

Darıca Belediyesi Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında sahne alan Mükemmel Çocuklar isimli çocuk tiyatrosu izleyenlerden alkış aldı. Çocukların ilgi gösterdiği oyun çocuk izleyicilere bol kahkahalı anlar yaşatırken oyun çocuklardan tam not aldı. Ücretsiz olarak sahnelenen oyun, çift seans halinde gösterilirken Şubat ayı etkinlikleri kapsamındaki oyuna konuk olan çocuk izleyiciler, Darıca Belediyesine teşekkür etmeyi ihmal etmezken bundan sonra da programları izlemeye devam edeceklerini ifade ettiler. HABER: R.SILA GÜVENÇ

Darıca Belediyesi Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında sahne alan Mükemmel Çocuklar isimli çocuk tiyatrosu izleyenlerden alkış aldı. Çocukların ilgi gösterdiği oyun çocuk izleyicilere bol kahkahalı anlar yaşatırken oyun çocuklardan tam not aldı. Ücretsiz olarak sahnelenen oyun, çift seans halinde gösterilirken Şubat ayı etkinlikleri kapsamındaki oyuna konuk olan çocuk izleyiciler, Darıca Belediyesine teşekkür etmeyi ihmal etmezken bundan sonra da programları izlemeye devam edeceklerini ifade ettiler.

HABER: R.SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.