Çocuklar özgürlüğün tadını çıkardı

Gebze 13.05.2020 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çocuklar özgürlüğün tadını çıkardı

Bugün 0-14 yaş çocuklar için deyim yerindeyse tarihi bir gün. Koronavirüs nedeniyle haftalarındır sokak yüzü göremeyen çocuklar bugün ilk kez dışarı çıkabildi. Bugün 0-14 yaş çocuklar saat 11:00 ile 15:00 arasında sokağa çıkabilmenin sevincini yaşadılar. Gebze'de çocuk parkları tıklım tıklım anlara ev sahipliği yaparken parklarda iğne atacak yer kalmadı. Gebze'de en rağbet gören yerlerden birisi de Fatma Hanım Parkı oldu. ANNE BABALARIYLA EĞLENDİLER Gebze'de çarşıda ve parklarda dinledikleri gibi eğlenen çocuklar ilginç anlara imza attılar. Anne ve babalarıyla sokağa çıkan çocuklar "çok mutluyuz, bugün bizim günümüz" derken neşe dolu anlar yaşadılar. Çocuklar uzun zaman sonra böylesi mutluluk yaşadılar.

Bugün 0-14 yaş çocuklar için deyim yerindeyse tarihi bir gün. Koronavirüs nedeniyle haftalarındır sokak yüzü göremeyen çocuklar bugün ilk kez dışarı çıkabildi. Bugün 0-14 yaş çocuklar saat 11:00 ile 15:00 arasında sokağa çıkabilmenin sevincini yaşadılar. Gebze'de çocuk parkları tıklım tıklım anlara ev sahipliği yaparken parklarda iğne atacak yer kalmadı. Gebze'de en rağbet gören yerlerden birisi de Fatma Hanım Parkı oldu.

ANNE BABALARIYLA EĞLENDİLER

Gebze'de çarşıda ve parklarda dinledikleri gibi eğlenen çocuklar ilginç anlara imza attılar. Anne ve babalarıyla sokağa çıkan çocuklar "çok mutluyuz, bugün bizim günümüz" derken neşe dolu anlar yaşadılar. Çocuklar uzun zaman sonra böylesi mutluluk yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.