GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çocuklar tatilde Gebze’de eğlenecek!

Kültür-Sanat 17.01.2020 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çocuklar tatilde Gebze’de eğlenecek!

 Büyükşehir Belediyesi Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde çocuklar için birçok etkinlik hazırladı. Büyükşehir Belediyesi, Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde çocukların yarıyıl tatilinde gidebilecekleri ücretsiz tiyatro ve sinema etkinlikleriyle dolu bir program hazırladı. İki hafta sürecek yarıyıl tatilinde Gebzeli çocuklar tatillerini Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek çocuk tiyatroları ve sinema gösterimleri ile değerlendirebilecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından karne hediyesi mahiyetindeki etkinliklerle keyifli bir yarıyıl tatili geçirecek Gebzeli çocuklar birbirinden eğlenceli çocuk tiyatrosu oyunlarıyla mutlu bir tatil geçirme fırsatı yakalayacak.. ÇOCUK TİYATROLARI VE SİNEMA FİLMİ Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde 18 Ocak Cumartesi günü Prenses ve Ejderha isimli animasyon sinema filmi saat 11.30, 13.30 ve 15.30’da ücretsiz olarak gösterilecek. 20 Ocak Pazartesi günü Uzun Eşşek isimli çocuk tiyatrosu saat 12.00 ve 14.00 saatlerinde sahne alacak. İKİ HAFTA SÜRECEK 22 Ocak Çarşamba günü Baloncu Amca isimli çocuk tiyatrosu saat 12.00 ve 14.00 saatlerinde sahne alacak. 25 Ocak Cumartesi günü Televizyon Canavarı isimli çocuk tiyatrosu saat 12.00 ve 14.00 saatlerinde sahne alacak. 27 Ocak Pazartesi günü Kayıp Sayfa isimli çocuk tiyatrosu saat 12.00 ve 14.00 saatlerinde sahne alacak.                               

 Büyükşehir Belediyesi Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde çocuklar için birçok etkinlik hazırladı. Büyükşehir Belediyesi, Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde çocukların yarıyıl tatilinde gidebilecekleri ücretsiz tiyatro ve sinema etkinlikleriyle dolu bir program hazırladı. İki hafta sürecek yarıyıl tatilinde Gebzeli çocuklar tatillerini Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek çocuk tiyatroları ve sinema gösterimleri ile değerlendirebilecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından karne hediyesi mahiyetindeki etkinliklerle keyifli bir yarıyıl tatili geçirecek Gebzeli çocuklar birbirinden eğlenceli çocuk tiyatrosu oyunlarıyla mutlu bir tatil geçirme fırsatı yakalayacak..

ÇOCUK TİYATROLARI VE SİNEMA FİLMİ

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde 18 Ocak Cumartesi günü Prenses ve Ejderha isimli animasyon sinema filmi saat 11.30, 13.30 ve 15.30’da ücretsiz olarak gösterilecek. 20 Ocak Pazartesi günü Uzun Eşşek isimli çocuk tiyatrosu saat 12.00 ve 14.00 saatlerinde sahne alacak.

İKİ HAFTA SÜRECEK

22 Ocak Çarşamba günü Baloncu Amca isimli çocuk tiyatrosu saat 12.00 ve 14.00 saatlerinde sahne alacak. 25 Ocak Cumartesi günü Televizyon Canavarı isimli çocuk tiyatrosu saat 12.00 ve 14.00 saatlerinde sahne alacak. 27 Ocak Pazartesi günü Kayıp Sayfa isimli çocuk tiyatrosu saat 12.00 ve 14.00 saatlerinde sahne alacak.

                              

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.