19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çok Farklı Çok Özel

Gebze 31.10.2017 - 19:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çok Farklı Çok Özel

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından yürütülen 'FARKINDAYIZ, FARKLIYIZ, ZİNDEYİZ' Projesi kapsamında özel gençlere, Gebze Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu Konferans Salonu'nda seminer gerçekleştirildi.

İzci Lideri Tuncay Başoğlu tarafından yapılan eğitimde gençlere izciliğin temeli, felsefesi, hayatta kullanımı ve yaşama kattıkları anlatıldı. Bilgi ve tecrübelerini gençlere aktaran Tuncay Başoğlu, katılımdan ve gençlerin performansından oldukça memnun olduğunu söyledi. İzci Lideri Tuncay Başoğlu önderliğinde izcilik oyunları ve izcilik marşlarıyla özel çocuklar doyasıya eğlendi. Eğitim sonrası yapılan ikramla faaliyet sonlandı. Farkındayız, Farklıyız, Zindeyiz Proje Koordinatörü Serkan Varen yaptığı açıklamada;  Gebze Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu Müdürü Dinçer  Ekinci'ye katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Varen, bu seminerin bu zamana kadar gerçekleştirilen en manalı seminer olduğunu belirterek, katılımcılara ve destekleyenlere tekrar teşekkür etti.
Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından yürütülen 'FARKINDAYIZ, FARKLIYIZ, ZİNDEYİZ' Projesi kapsamında özel gençlere, Gebze Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu Konferans Salonu'nda seminer gerçekleştirildi.

İzci Lideri Tuncay Başoğlu tarafından yapılan eğitimde gençlere izciliğin temeli, felsefesi, hayatta kullanımı ve yaşama kattıkları anlatıldı. Bilgi ve tecrübelerini gençlere aktaran Tuncay Başoğlu, katılımdan ve gençlerin performansından oldukça memnun olduğunu söyledi. İzci Lideri Tuncay Başoğlu önderliğinde izcilik oyunları ve izcilik marşlarıyla özel çocuklar doyasıya eğlendi. Eğitim sonrası yapılan ikramla faaliyet sonlandı.

Farkındayız, Farklıyız, Zindeyiz Proje Koordinatörü Serkan Varen yaptığı açıklamada;  Gebze Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu Müdürü Dinçer  Ekinci'ye katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Varen, bu seminerin bu zamana kadar gerçekleştirilen en manalı seminer olduğunu belirterek, katılımcılara ve destekleyenlere tekrar teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.