19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çok hücumcu çok gol demek değildir!

Spor 19.02.2020 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çok hücumcu çok gol demek değildir!

Darıca Gençlerbirliği kan kaybetmeye devam ediyor. Devre arasında göreve Teknik Direktör Selahattin Dervent yönetiminde çıktığı 7’nci maçında da yüzü gülmeyen sarı yeşillilerde, Kelkit Belediyespor maçındaki hatalı oyuncu değişiklikleri saç baş yoldurttu. Cezalı ve sakat oyuncuları nedeniyle eksik çıktığı maçın devre arasında, dirençsiz orta sahayı güçlendirmek yerine hücum oyuncusu almayı tercih ederek Ahmet Kutluer’i sahaya süren Dervent, Nebi ve Faik ile birlikte sahada aynı anda 3 hücumcuyu tutarak risk aldı. ERDEM VE ALPEREN OYNAYAMAYACAKSA NEDEN 18’DE? Ancak gerek orta saha, gerekse kanatlardaki üretkenlikten uzak spontane futbol anlayışı nedeniyle rakip kaleyi neredeyse hiç tehdit edemeyen Darıca G.B, 80’nci dakikada oyuncu değişikliği ile maçı adeta rakibine hediye etti. Baha’yı oyuna alarak hücumda 4 forvet oyuncusuna dönen Dervent, tek bir gol pozisyonu dahi üretemedi ve nitekim son dakikada gelen gol ile sahadan puansız ayrıldı. Orta saha hakimiyetinin sıfır olduğu bir maçta, yedek kulübesine hapsedilen Erdem Dikbasan ve Alperen Can gibi yetenekli isimlere süre verilmemesi, kafalarda soru işaretleri bıraktı.  

Darıca Gençlerbirliği kan kaybetmeye devam ediyor. Devre arasında göreve Teknik Direktör Selahattin Dervent yönetiminde çıktığı 7’nci maçında da yüzü gülmeyen sarı yeşillilerde, Kelkit Belediyespor maçındaki hatalı oyuncu değişiklikleri saç baş yoldurttu. Cezalı ve sakat oyuncuları nedeniyle eksik çıktığı maçın devre arasında, dirençsiz orta sahayı güçlendirmek yerine hücum oyuncusu almayı tercih ederek Ahmet Kutluer’i sahaya süren Dervent, Nebi ve Faik ile birlikte sahada aynı anda 3 hücumcuyu tutarak risk aldı.

ERDEM VE ALPEREN OYNAYAMAYACAKSA NEDEN 18’DE?

Ancak gerek orta saha, gerekse kanatlardaki üretkenlikten uzak spontane futbol anlayışı nedeniyle rakip kaleyi neredeyse hiç tehdit edemeyen Darıca G.B, 80’nci dakikada oyuncu değişikliği ile maçı adeta rakibine hediye etti. Baha’yı oyuna alarak hücumda 4 forvet oyuncusuna dönen Dervent, tek bir gol pozisyonu dahi üretemedi ve nitekim son dakikada gelen gol ile sahadan puansız ayrıldı. Orta saha hakimiyetinin sıfır olduğu bir maçta, yedek kulübesine hapsedilen Erdem Dikbasan ve Alperen Can gibi yetenekli isimlere süre verilmemesi, kafalarda soru işaretleri bıraktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.