19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çöp sorunu bizim için bitmiştir!

Dilovası 29.04.2015 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çöp sorunu bizim için bitmiştir!

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve İlçe yöneticileri dün Tavşancıl Sahil Restaurant’ta basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Osman Akbulut: “Bizim için Dilovası Çöp sorunu bitmiştir” dedi.

Osman Akbulut şöyle konuştu: “AK Parti olarak bugüne kadar birçok seçime gittik ve alnımızın akı ile seçimlerden çıktık. Dilovası’ndan her zaman istediğimizi aldık. Dilovası bizi bağrına bastı.  Son dönemde Dilovası Çöp konusu sürekli gündeme geliyor. Yazılı ve görsel basında sürekli bu konu gündemde tutuluyor. Biz bu konuda bir garanti almadan konuşmak istemedik. Bu bağlamda gerek Bakanımız Fikri Işık, gerekse Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu gerekli açıklamayı yaptı. Çöp Tesisi Dilovası’na yapılmayacak. Dilovası’na Çöp tartışması artık bizim için bitmiştir. Olmayacak bir şey için konuşmanın artık bir anlamı yoktur” DİLOVASI’NA EĞİTİMDE BÜYÜK YATIRIM Dilovası’na AK Parti döneminde çok büyük yatırımlar yapıldığını dile getiren Akbulut: “Dilovası’nda özellikle eğitim konusunda çok büyük çalışmalar yapıldı. Gerek bakanımız, gerek Kaymakamımız gerekse İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün büyük gayretleri ile Dilovası’nda eğitimde güzel işler yapıldı. Eskiden 500 Öğretmenimiz vardı birçoğu sözleşmeli öğretmendi. Şuan 500 Öğretmenimiz var ve birçoğu kadrolu öğretmen konumunda. Bazı hizmetler gözle görülmeye bilir ama çok güzel işler yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor.” 7 HAZİRAN’DA DİLOVASI ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK 7 Haziran seçimlerinde AK Parti Dilovası’ndan gereken desteği alacaktır diyen Osman Akbulut: “7 Haziran seçimlerine hızlı bir şekilde hazırlanıyoruz. Her zaman olduğu gibi Dilovası yine AK Parti’ye gerekli desteği verecektir. Bundan hiç şüphemiz yok. Cemil Yaman döneminde çok güzel çalışmalar oldu. Cemil Başkanımız söylediği vaatleri her zaman yerine getirmek için çalıştı. Arabasında sürekli vaat kitapçığı vardı. Ali Başkanımızda aynı şekilde çalışıyor. Dilovası için yapmamız gereken tüm çalışmalar yapılacak.” KARAOSMANOĞLU’NUN ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR İbrahim Karaosmanoğlu üzerinden siyaset yapılmaya çalışıldığına değinen Akbulut sözlerini şöyle tamamladı: “Üzülerek görüyoruz ki; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu üzerinden siyaset yapılmaya çalışılıyor. Başkanımız Dilovası’nı çok önemsiyor. Bunu da yapmış olduğu hizmetler ile gösteriyor. Dilovası halkı da kendisini çok seviyor. İbrahim Karaosmanoğlu döneminde Dilovası’nın tüm alt yapısı tamamlandı. Başkanımız bize her daim destek oldu ve Dilovası halkı onun her zaman yanındadır”
AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve İlçe yöneticileri dün Tavşancıl Sahil Restaurant’ta basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Osman Akbulut: “Bizim için Dilovası Çöp sorunu bitmiştir” dedi.

Osman Akbulut şöyle konuştu: “AK Parti olarak bugüne kadar birçok seçime gittik ve alnımızın akı ile seçimlerden çıktık. Dilovası’ndan her zaman istediğimizi aldık. Dilovası bizi bağrına bastı.  Son dönemde Dilovası Çöp konusu sürekli gündeme geliyor. Yazılı ve görsel basında sürekli bu konu gündemde tutuluyor. Biz bu konuda bir garanti almadan konuşmak istemedik. Bu bağlamda gerek Bakanımız Fikri Işık, gerekse Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu gerekli açıklamayı yaptı. Çöp Tesisi Dilovası’na yapılmayacak. Dilovası’na Çöp tartışması artık bizim için bitmiştir. Olmayacak bir şey için konuşmanın artık bir anlamı yoktur”

DİLOVASI’NA EĞİTİMDE BÜYÜK YATIRIM

Dilovası’na AK Parti döneminde çok büyük yatırımlar yapıldığını dile getiren Akbulut: “Dilovası’nda özellikle eğitim konusunda çok büyük çalışmalar yapıldı. Gerek bakanımız, gerek Kaymakamımız gerekse İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün büyük gayretleri ile Dilovası’nda eğitimde güzel işler yapıldı. Eskiden 500 Öğretmenimiz vardı birçoğu sözleşmeli öğretmendi. Şuan 500 Öğretmenimiz var ve birçoğu kadrolu öğretmen konumunda. Bazı hizmetler gözle görülmeye bilir ama çok güzel işler yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor.”

7 HAZİRAN’DA DİLOVASI ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK

7 Haziran seçimlerinde AK Parti Dilovası’ndan gereken desteği alacaktır diyen Osman Akbulut: “7 Haziran seçimlerine hızlı bir şekilde hazırlanıyoruz. Her zaman olduğu gibi Dilovası yine AK Parti’ye gerekli desteği verecektir. Bundan hiç şüphemiz yok. Cemil Yaman döneminde çok güzel çalışmalar oldu. Cemil Başkanımız söylediği vaatleri her zaman yerine getirmek için çalıştı. Arabasında sürekli vaat kitapçığı vardı. Ali Başkanımızda aynı şekilde çalışıyor. Dilovası için yapmamız gereken tüm çalışmalar yapılacak.”

KARAOSMANOĞLU’NUN ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

İbrahim Karaosmanoğlu üzerinden siyaset yapılmaya çalışıldığına değinen Akbulut sözlerini şöyle tamamladı: “Üzülerek görüyoruz ki; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu üzerinden siyaset yapılmaya çalışılıyor. Başkanımız Dilovası’nı çok önemsiyor. Bunu da yapmış olduğu hizmetler ile gösteriyor. Dilovası halkı da kendisini çok seviyor. İbrahim Karaosmanoğlu döneminde Dilovası’nın tüm alt yapısı tamamlandı. Başkanımız bize her daim destek oldu ve Dilovası halkı onun her zaman yanındadır”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.