Covid-19 ciddiye alınmıyor(!)

Gebze 10.07.2020 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Covid-19 ciddiye alınmıyor(!)

Gebze’de ne sosyal mesafe ne de maske kurallına uyulmuyor. Çarşı Pazar demeden sokak sokak gezen Gebzeli vatandaşlar adeta Corona’yı önemsemiyor. Normalleşme süreciyle beraber vatandaşların sokaklara çıkması günden güne daha tehlikeli olmaya başlıyor. Otobüs durakları, banka sıraları, alışveriş kuyrukları ve daha fazlası… Böyle manzaralardan olabildiğince uzaklaşmak yerine daha çok dikkatsizleşmeye başlayarak kurallara ve tedbirlere uymaksızın hayatlarını sürdüren vatandaşlar, insanlık için tehdit oluşturmaya devam ediyor. DAHA FAZLA ÖNLEM ŞART(!) “Bu durumun en kısa zamanda önünün alınması gerek.” diyerek sık sık haberlerimizde vatandaşlarımızı uyaran cümleler kullansak da maalesef durum değişmiyor. Gerek Gebze Bölgesinde gerekse ülkemizde Covid-19’u ciddiye almayarak bilinçsiz ve tedbirsiz davranan vatandaşlar yüzünden hem vaka sayısı hem de ölüm sayısı gün geçtikçe daha da artıyor. Bizler hem bilinçli birer vatandaş olarak hem de mesleğimiz gereği yetkililerimize seslenerek “Vatandaşların daha çok uyarılmalarını hatta daha yapıcı önlemlerin alınmasını istiyoruz.”

Gebze’de ne sosyal mesafe ne de maske kurallına uyulmuyor. Çarşı Pazar demeden sokak sokak gezen Gebzeli vatandaşlar adeta Corona’yı önemsemiyor.

Normalleşme süreciyle beraber vatandaşların sokaklara çıkması günden güne daha tehlikeli olmaya başlıyor. Otobüs durakları, banka sıraları, alışveriş kuyrukları ve daha fazlası… Böyle manzaralardan olabildiğince uzaklaşmak yerine daha çok dikkatsizleşmeye başlayarak kurallara ve tedbirlere uymaksızın hayatlarını sürdüren vatandaşlar, insanlık için tehdit oluşturmaya devam ediyor.

DAHA FAZLA ÖNLEM ŞART(!)

“Bu durumun en kısa zamanda önünün alınması gerek.” diyerek sık sık haberlerimizde vatandaşlarımızı uyaran cümleler kullansak da maalesef durum değişmiyor. Gerek Gebze Bölgesinde gerekse ülkemizde Covid-19’u ciddiye almayarak bilinçsiz ve tedbirsiz davranan vatandaşlar yüzünden hem vaka sayısı hem de ölüm sayısı gün geçtikçe daha da artıyor. Bizler hem bilinçli birer vatandaş olarak hem de mesleğimiz gereği yetkililerimize seslenerek “Vatandaşların daha çok uyarılmalarını hatta daha yapıcı önlemlerin alınmasını istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.