Covid testi pozitif çıkan aileye ambulans şoku

Dilovası 14.09.2020 - 12:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Covid testi pozitif çıkan aileye ambulans şoku

Dilovası Devlet Hastanesi’nde Koronavirüs testi pozitif çıkan aile ambulansla eve götürülmediğini iddia etti. Olay anları aile fertleri tarafından videoya alındı. Koronavirüs salgınının tüm dünya ile beraber ülkemizde de bulaş sayısının git gide arttığı ve önlemlerin yeterliliğinin tartışıldığı şu günlerde çok ilginç bir gelişme yaşandı. Önceki gün Dilovası Devlet Hastanesi’nde Koronavirüs testi pozitif çıkan bir vatandaş ve onunla temas etmiş olan ailesinden kendilerini evlerinde izole etmeleri istendi. Bu karara uymak için hastaneden ayrılan aile özel araçları olmadığı için hastaneden ambulans talebinde bulundu. Buna karşın hastane aileye evlerine kendi imkanları ile gitmelerini söyledi. Ve kısa süreli bir tartışma çıktı. Bu anları kameraya alan aile fertlerinden biri salgının ne denli hızlı bir şekilde çoğaldığını hatırlatarak, yapılan bu ihmalkarlığa isyan etti.

Dilovası Devlet Hastanesi’nde Koronavirüs testi pozitif çıkan aile ambulansla eve götürülmediğini iddia etti. Olay anları aile fertleri tarafından videoya alındı.

Koronavirüs salgınının tüm dünya ile beraber ülkemizde de bulaş sayısının git gide arttığı ve önlemlerin yeterliliğinin tartışıldığı şu günlerde çok ilginç bir gelişme yaşandı. Önceki gün Dilovası Devlet Hastanesi’nde Koronavirüs testi pozitif çıkan bir vatandaş ve onunla temas etmiş olan ailesinden kendilerini evlerinde izole etmeleri istendi. Bu karara uymak için hastaneden ayrılan aile özel araçları olmadığı için hastaneden ambulans talebinde bulundu. Buna karşın hastane aileye evlerine kendi imkanları ile gitmelerini söyledi. Ve kısa süreli bir tartışma çıktı. Bu anları kameraya alan aile fertlerinden biri salgının ne denli hızlı bir şekilde çoğaldığını hatırlatarak, yapılan bu ihmalkarlığa isyan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.