19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Cumhur İttifakından Çiftçi’ye ziyaret

Çayırova 01.10.2020 - 16:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Cumhur İttifakından Çiftçi’ye ziyaret

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti ve MHP Çayırova İlçe Teşkilatlarını makamında ağırladı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bir süre önce yapılan kongrede başkan seçilen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve yönetim kurulunu makamında ağırladı. Ceşitli konulara ilişkin görüş alışverişi şeklinde geçen ziyarette belediyenin yaptığı çalışmaları hakkında AK Parti Teşkilatına bilgiler veren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,  fedakâr vefakar teşkilat mensuplarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Birlikte yol yürüdükleri parti teşkilatı ile Çayırova'yı daha ileriye taşıyacak çalışmalar yapacaklarını ifade eden Başkan Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. MHP'DEN ZİYARET MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve yönetim kurulu üyeleri de Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'yi ziyaret etti. Çeşitli konulara ilişkin görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Başkan Çiftçi, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve yönetimini misafir etmekten büyük memnuniyet duyduğunu kaydetti. Cumhur İttifakı olarak Çayırova'da birlik ve beraberlik içinde yürümeye devam edeceklerini kaydeden Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, MHP ilçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve yönetim kurulu üyelerine başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti ve MHP Çayırova İlçe Teşkilatlarını makamında ağırladı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bir süre önce yapılan kongrede başkan seçilen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve yönetim kurulunu makamında ağırladı. Ceşitli konulara ilişkin görüş alışverişi şeklinde geçen ziyarette belediyenin yaptığı çalışmaları hakkında AK Parti Teşkilatına bilgiler veren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,  fedakâr vefakar teşkilat mensuplarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Birlikte yol yürüdükleri parti teşkilatı ile Çayırova'yı daha ileriye taşıyacak çalışmalar yapacaklarını ifade eden Başkan Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

MHP'DEN ZİYARET

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve yönetim kurulu üyeleri de Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'yi ziyaret etti. Çeşitli konulara ilişkin görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Başkan Çiftçi, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve yönetimini misafir etmekten büyük memnuniyet duyduğunu kaydetti. Cumhur İttifakı olarak Çayırova'da birlik ve beraberlik içinde yürümeye devam edeceklerini kaydeden Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, MHP ilçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve yönetim kurulu üyelerine başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.