Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting tarihi değişti

Kocaeli 08.03.2017 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting tarihi değişti

Açılış bayramı için ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programında değişiklik oldu

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek ‘Açılış Bayramı’ için 17 Mart Cuma günü ilimize geleceğini açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu programının tarihinde değişiklik oldu.   12 MART'A ÇEKİLDİ AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’ndan yapılan duyuruda, “Cumhurbaşkanımızın Kocaeli mitingi olan 8. Açılış Bayramı 12 Mart Pazar saat 16:00 olarak belirlenmiştir” denildi.   PERŞEMBE PAZARI'NDA Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, açılış bayramının Perşembe Pazarı Alanı'nda yapılacağını açıkladı. Programda 851 milyon TL'lik yatırımın açılışı yapılacak.   100 BİN KİŞİ HEDEFİ Ceyhan, şunları söyledi: "Tanıtım programında 17 Mart diye duyurmuştuk ancak cumhurbaşkanımızın 12 Mart'taki programının öğleden sonrası boştu. Bu yüzden öğleden sonra burada miting yapması için başvuruda bulunduk. Kendisinin o gün İstanbul'da programları vardı. Oradaki programları sonrasında buraya gelecek. 851 milyonluk yatırımın açılışı yapılacak. Perşembe Pazarı'nda ağırlayacağız. Hedefimiz daha önce olduğu gibi alanın tamamını doldurmak. Cumhurbaşkanımızı uzun zamandır ağırlayamamıştık. Bu yüzden 100 bini bulabiliriz diye düşünüyorum.   AYNI GÜN YGS DE VAR O gün YGS'de var. Bunlara biz de baktık. Sınava giren hiçbir kardeşimizin ulaşımında problem olmayacak. Sınav saat 13.00 gibi bitecek. Sınav zamanında hiçbir araç gürültü yapmayacaktır. 4 günlük süre içerisinde miting organizasyonu için 30-40 bin kişi ile duyuru yapacağız. Mitingi duymamış hiç kimse kalmamışcasına çalışacağız. Bu miting programı daha yarım saat, bir saat önce onaylanmıştır."
Açılış bayramı için ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programında değişiklik oldu

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek ‘Açılış Bayramı’ için 17 Mart Cuma günü ilimize geleceğini açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu programının tarihinde değişiklik oldu.

 

12 MART'A ÇEKİLDİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’ndan yapılan duyuruda, “Cumhurbaşkanımızın Kocaeli mitingi olan 8. Açılış Bayramı 12 Mart Pazar saat 16:00 olarak belirlenmiştir” denildi.

 

PERŞEMBE PAZARI'NDA

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, açılış bayramının Perşembe Pazarı Alanı'nda yapılacağını açıkladı. Programda 851 milyon TL'lik yatırımın açılışı yapılacak.

 

100 BİN KİŞİ HEDEFİ

Ceyhan, şunları söyledi: "Tanıtım programında 17 Mart diye duyurmuştuk ancak cumhurbaşkanımızın 12 Mart'taki programının öğleden sonrası boştu. Bu yüzden öğleden sonra burada miting yapması için başvuruda bulunduk. Kendisinin o gün İstanbul'da programları vardı. Oradaki programları sonrasında buraya gelecek. 851 milyonluk yatırımın açılışı yapılacak. Perşembe Pazarı'nda ağırlayacağız. Hedefimiz daha önce olduğu gibi alanın tamamını doldurmak. Cumhurbaşkanımızı uzun zamandır ağırlayamamıştık. Bu yüzden 100 bini bulabiliriz diye düşünüyorum.

 

AYNI GÜN YGS DE VAR

O gün YGS'de var. Bunlara biz de baktık. Sınava giren hiçbir kardeşimizin ulaşımında problem olmayacak. Sınav saat 13.00 gibi bitecek. Sınav zamanında hiçbir araç gürültü yapmayacaktır. 4 günlük süre içerisinde miting organizasyonu için 30-40 bin kişi ile duyuru yapacağız. Mitingi duymamış hiç kimse kalmamışcasına çalışacağız. Bu miting programı daha yarım saat, bir saat önce onaylanmıştır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.