Cumhurbaşkanı Erdoğan, o iki ismi affetti

03.07.2015 - 15:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, o iki ismi affetti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cezalarını kaldırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adlî Tıp Kurumunca tespit edilen sürekli hastalık ve sakatlık hali nedeniyle hükümlüler Tunç Başşa ve Mehmet Özden'in cezalarını kaldırdı. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, iki hükümlünün cezalarının kaldırılmasıyla ilgili yaptıkları açıklamada şu bilgilere yer verdi: "Sayın Cumhurbaşkanımız, Adlî Tıp Kurumunca tespit edilen sürekli hastalık ve sakatlık hali nedeniyle hükümlü Tunç Başşa'nın cezasını; sürekli hastalık hali nedeniyle de hükümlü Mehmet Özden'in kalan cezasını, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 104 üncü maddesi uyarınca kaldırmışlardır."
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cezalarını kaldırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adlî Tıp Kurumunca tespit edilen sürekli hastalık ve sakatlık hali nedeniyle hükümlüler Tunç Başşa ve Mehmet Özden'in cezalarını kaldırdı.

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, iki hükümlünün cezalarının kaldırılmasıyla ilgili yaptıkları açıklamada şu bilgilere yer verdi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız, Adlî Tıp Kurumunca tespit edilen sürekli hastalık ve sakatlık hali nedeniyle hükümlü Tunç Başşa'nın cezasını; sürekli hastalık hali nedeniyle de hükümlü Mehmet Özden'in kalan cezasını, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 104 üncü maddesi uyarınca kaldırmışlardır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.