Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Kocaeli'de

Kocaeli 11.03.2017 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Kocaeli'de

MİTİNG DÜZENLEYİP AÇILIŞ YAPACAK: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın 8. Açılış Bayramı kapsamında Kocaeli’ye geliyor. Kocaeli Valiliği, kamu kurumları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tamamladığı 851 milyon TL değerindeki 223 yatırımın açılışı Perşembe Pazarı olarak bilinen Demokrasi Meydanı’nda saat 16.00’da törenle gerçekleştirilip Kocaeli’nin hizmetine sunulacak. Cumhurbaşkanın gelişi nedeniyle yarın birçok bakan ile AK Parti yöneticileri de İzmit’te olacak.

MİTİNG DÜZENLEYİP AÇILIŞ YAPACAK:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın 8. Açılış Bayramı kapsamında Kocaeli’ye geliyor. Kocaeli Valiliği, kamu kurumları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tamamladığı 851 milyon TL değerindeki 223 yatırımın açılışı Perşembe Pazarı olarak bilinen Demokrasi Meydanı’nda saat 16.00’da törenle gerçekleştirilip Kocaeli’nin hizmetine sunulacak. Cumhurbaşkanın gelişi nedeniyle yarın birçok bakan ile AK Parti yöneticileri de İzmit’te olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.