19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Cumhurbaşkanı Kocaeli'ye seslenecek

Kocaeli 10.12.2017 - 16:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Cumhurbaşkanı Kocaeli'ye seslenecek

Dr. Sadık Ahmet Üstgeçidi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın barkovizyonla katılacağı tören ile açılacak

İzmit Sanayi Caddesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan ve Outlet Center ile 41 Burda AVM arasında yapılan yeni üst geçide ''Dr. Sadık Ahmet'' adı verilecek. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da barkovizyon ile katılacak. SALI GÜNÜ AÇILIYOR Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi’nin girişimleri ile ismi kararlaştırılan köprünün açılışı 12 Aralık Salı günü saat 11.30’da açılacak. Törene ayrıca Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Dr. Sadık Ahmet’in eşi Işık Sadık Ahmet ve oğlu Levent Ahmet’in de katılması bekleniyor.
Dr. Sadık Ahmet Üstgeçidi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın barkovizyonla katılacağı tören ile açılacak

İzmit Sanayi Caddesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan ve Outlet Center ile 41 Burda AVM arasında yapılan yeni üst geçide ''Dr. Sadık Ahmet'' adı verilecek. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da barkovizyon ile katılacak.

SALI GÜNÜ AÇILIYOR

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi’nin girişimleri ile ismi kararlaştırılan köprünün açılışı 12 Aralık Salı günü saat 11.30’da açılacak. Törene ayrıca Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Dr. Sadık Ahmet’in eşi Işık Sadık Ahmet ve oğlu Levent Ahmet’in de katılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.