“Cumhurbaşkanlığı sarayı üniversite olacak”

Siyaset 24.09.2020 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Cumhurbaşkanlığı sarayı üniversite olacak”

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa CHP’nin iktidarında Cumhurbaşkanlığı sarayının üniversiteye dönüştürüleceğini ve tüm öğrencilerin gönül rahatlığı ile gezebileceğini dile getirdi. AK Parti Rize Çayelçi İlçe Başkanlığının partiye üye olanlara ‘Külliye’ de 1 gün’ adıyla başlattığı kampanya CHP’lilerden tepki görmüştü. Birçok il ve ilçe başkanlıkları ‘CHP iktidarında cumhurbaşkanlığı sarayını üniversite yapacağız’ adı altında açıklamalar yaptı. Tartışmalara son olarak CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa katıldı. Kızılbuğa sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi, Temel hak ve özgürlükler, demokrasi, insan hakları, yurtta barış dünyada barış, ekonomik özgürlük, bilinçli ve eğitimli genç nesil ve sağlıklı toplum ve daha birçok konu vaadinde bulunur. Bu anlamda AK Parti tarafından vaat edilen, üye olanlara bir günlük Cumhurbaşkanlığı binası ziyareti üniversite kampüsü olduğunda bütün öğrenciler gönül rahatlığıyla gezebileceklerdir” dedi.

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa CHP’nin iktidarında Cumhurbaşkanlığı sarayının üniversiteye dönüştürüleceğini ve tüm öğrencilerin gönül rahatlığı ile gezebileceğini dile getirdi.

AK Parti Rize Çayelçi İlçe Başkanlığının partiye üye olanlara ‘Külliye’ de 1 gün’ adıyla başlattığı kampanya CHP’lilerden tepki görmüştü. Birçok il ve ilçe başkanlıkları ‘CHP iktidarında cumhurbaşkanlığı sarayını üniversite yapacağız’ adı altında açıklamalar yaptı. Tartışmalara son olarak CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa katıldı. Kızılbuğa sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi, Temel hak ve özgürlükler, demokrasi, insan hakları, yurtta barış dünyada barış, ekonomik özgürlük, bilinçli ve eğitimli genç nesil ve sağlıklı toplum ve daha birçok konu vaadinde bulunur. Bu anlamda AK Parti tarafından vaat edilen, üye olanlara bir günlük Cumhurbaşkanlığı binası ziyareti üniversite kampüsü olduğunda bütün öğrenciler gönül rahatlığıyla gezebileceklerdir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.