ÇYDD Gebze, kahvaltıda buluştu!

Gebze 05.01.2020 - 12:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

ÇYDD Gebze, kahvaltıda buluştu!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi, aylık geleneksel kahvaltı etkinliğini 2020 yılının ilk haftasında gerçekleştirdi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğini yaptığı etkinliğe CHP Darıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Gebze belediye meclis üyeleri Şahin Yılmazel, Cavit Kapoğlu, Kadın kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, ilçe yöneticisi Arzu Çakmak Pehlevan, ADD Gebze şube başkanı S. Nilgün Aydın, Bilkar başkanı Serdar Dikkatli ve çok sayıda davetli katıldı. ÇINAR, ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ Atatürk ve Türk bayraklarıyla süslenen etkinlikte derneğin faaliyetlerinin yer aldığı slayt gösterisi gerçekleştirilirken, Dernek başkanı Nurcan Çınar da yaptığı konuşmada etkinliğe katılanlara teşekkür etti. Çınar, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde mücadelelerini ve çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, derneğin kurucusu merhume Prof. Dr. Türkan Saylan’ı da şükranla andıklarını söyledi. Çınar, Gebze şubesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi verirken, özellikle öğrencilere burs sağlanması, şubede yapılan eğitim ve seminer çalışmaları, Gebze’nin çeşitli mahallelerinde sürdürdükleri kitap okuma etkinlikleri, plastik kapak geri dönüşüm ve diğer sosyal sorumluluk projelerini anlattı. Etkinlikte ayrıca derneğe katkı sağlayanlara teşekkür belgesi verildi ve yeni üyelere de rozet hediye edildi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi, aylık geleneksel kahvaltı etkinliğini 2020 yılının ilk haftasında gerçekleştirdi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğini yaptığı etkinliğe CHP Darıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Gebze belediye meclis üyeleri Şahin Yılmazel, Cavit Kapoğlu, Kadın kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, ilçe yöneticisi Arzu Çakmak Pehlevan, ADD Gebze şube başkanı S. Nilgün Aydın, Bilkar başkanı Serdar Dikkatli ve çok sayıda davetli katıldı.

ÇINAR, ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

Atatürk ve Türk bayraklarıyla süslenen etkinlikte derneğin faaliyetlerinin yer aldığı slayt gösterisi gerçekleştirilirken, Dernek başkanı Nurcan Çınar da yaptığı konuşmada etkinliğe katılanlara teşekkür etti. Çınar, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde mücadelelerini ve çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, derneğin kurucusu merhume Prof. Dr. Türkan Saylan’ı da şükranla andıklarını söyledi. Çınar, Gebze şubesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi verirken, özellikle öğrencilere burs sağlanması, şubede yapılan eğitim ve seminer çalışmaları, Gebze’nin çeşitli mahallelerinde sürdürdükleri kitap okuma etkinlikleri, plastik kapak geri dönüşüm ve diğer sosyal sorumluluk projelerini anlattı. Etkinlikte ayrıca derneğe katkı sağlayanlara teşekkür belgesi verildi ve yeni üyelere de rozet hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.