ÇYDD okuyor!

Gebze 06.09.2019 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

ÇYDD okuyor!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Gebze Şubesi yaz etkinlikleri çerçevesinde önceki gün Çağdaş Yaşam Gönüllüleri ve öğrencilerle bir okuma etkinliği gerçekleştirdi. Konu ile alakalı bir açıklama yapan ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi yaz etkinlikleri tüm hızı ile devam ediyor. Gönüllülerimizin bağışlarıyla oluşturulan ve sürekli büyütülen derneğimiz bünyesindeki kütüphanemizde Çağdaş Yaşam gönüllüleri ve öğrencilerimizle okuma etkinliğimizi gerçekleştirdik. OKUMA ALIŞKANLIĞINI ARTTIRACAĞIZ ‘Okuyalım, Okutalım’ projesi her hafta Çarşamba günleri saat 14.30’da yapılıyor. Kitap okuma etkinliğimiz ile ilçemizde okuma alışkanlığını arttırabilmek ilk hedeflerimiz arasında yer alıyor. Kitap okuma etkinliğimizi bazen kütüphanemizde,  bazen sahilde, bazen de parklarda yapıyoruz. Bu hafta Yenikent Mahallesi 100. Yıl Şehitler Parkı’nda, Yenikent Mahalle Muhtarımız Esengül Aktaş ile birlikte gerçekleştirdik. Kitap okuma etkinliğimiz çok keyifli ve verimliydi. Bizleri misafir eden mahalle muhtarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Gebze Şubesi yaz etkinlikleri çerçevesinde önceki gün Çağdaş Yaşam Gönüllüleri ve öğrencilerle bir okuma etkinliği gerçekleştirdi. Konu ile alakalı bir açıklama yapan ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi yaz etkinlikleri tüm hızı ile devam ediyor. Gönüllülerimizin bağışlarıyla oluşturulan ve sürekli büyütülen derneğimiz bünyesindeki kütüphanemizde Çağdaş Yaşam gönüllüleri ve öğrencilerimizle okuma etkinliğimizi gerçekleştirdik.

OKUMA ALIŞKANLIĞINI ARTTIRACAĞIZ

‘Okuyalım, Okutalım’ projesi her hafta Çarşamba günleri saat 14.30’da yapılıyor. Kitap okuma etkinliğimiz ile ilçemizde okuma alışkanlığını arttırabilmek ilk hedeflerimiz arasında yer alıyor. Kitap okuma etkinliğimizi bazen kütüphanemizde,  bazen sahilde, bazen de parklarda yapıyoruz. Bu hafta Yenikent Mahallesi 100. Yıl Şehitler Parkı’nda, Yenikent Mahalle Muhtarımız Esengül Aktaş ile birlikte gerçekleştirdik. Kitap okuma etkinliğimiz çok keyifli ve verimliydi. Bizleri misafir eden mahalle muhtarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.