19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

D-100 Karayolu Resmen Kapandı!

Kocaeli 07.01.2015 - 16:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

D-100 Karayolu Resmen Kapandı!

TEM Otoyolu’ nun Bolu Dağı geçidinin Ankara istikameti ile D-100 karayolunun Bolu dağı geçidinin Ankara istikameti, araçların kayması sonucu ulaşıma kapandı. Öte yandan -100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin Karanlıkdere mevkiinde saat 13.30’de çığ düşmesi sonucu Ankara istikameti ulaşıma kapandı.

TIR'LAR ULAŞIMI ETKİLİYOR, YOL BİR AÇILIP BİR KAPANIYOR     TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli'nin Ankara istikameti TIR'ın kayması sonucu ulaşıma kapanırken, aracın kaydığı yere tuz atılarak yol kısa sürede ulaşıma açıldı. D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin Ankara istikameti de ulaşıma açıldı. Ancak, TEM Otoyolu Bolu Dağı geçişinde bir TIR'ın kayması sonucu yol yeniden ulaşıma kapandı. TIR'ın yoldan çekilmesi için çalışma yapılıyor.   YOLA ÇIĞ DÜŞTÜ D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin Karanlıkdere mevkiinde saat 13.30’de çığ düşmesi sonucu Ankara istikameti ulaşıma kapandı. Yol karla kapanırken, Karayolları ekipleri yoldaki karı temizleyerek yolu ulaşıma açtı. Ancak kısa süre sonra aynı mevkide tepelerde biriken karların yeniden yola dökülmesi sonucu yol bir kez daha ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri yol açma çalışmalarını sürdürüyor. TEM Otoyolu Bolu Dağı geçişinde ise saat 13.00 sıralarında TIR’ların kayması sonucu Ankara istikameti ulaşıma kapanırken, yoldan TIR’ların çekilmesi için çalışmalar devam ediyor. Bolu’da yoğun kar yağışı sonucu Çakmaklar Köyü’nde ağaçların devrilmesi sonucu yol ulaşıma kapandı. Köylüler motorlu testere ile ağaçları keserek yolu ulaşıma açtılar.DENİZLİ ANTALYA YOLU TRAFİĞE KAPANDIDENİZLİ’deki yoğun kar yağışı nedeniyle Denizli-Antalya Karayolu tamamen, Muğla-Antalya Karayolu’nun Serinhisar İlçesi bölümü ise tek yönlü olarak ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının yer yer 1 metreyi bulduğu yolda, Karayolları ekiplerinin çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Denizli’de dün akşam başlayan ve gece boyunca da tipi şeklinde devam eden kar yağışı Denizli-Antalya ve Muğla-Antalya Karayolu’nun trafiğe kapanmasına neden oldu. Bazı araçlar yolda mahsur kaldı. Mahsur kalan araçlar Karayolları ekipleri tarafından çekilerek kurtarıldı. Polis ekipleri Denizli-Antalya Karayolu’nun Cankurtaran Mevkisi’nde, zincir takmış olsa da araçları bekletip, yola devam etmelerine izin vermedi. Yola devam edemeyen bazı araç sürücüleri dönmeyi tercih ederken, bazıları ise çevredeki akaryakıt istasyonları ve yol üzerindeki restoranların otoparklarına sığındı. Muğla-Antalya Karayolu’nda ise özellikle Serihisar İlçesi’ndeki rampalarda kar kalındığı 1 metreye kadar ulaştı. Kar yağışın halen devam etmesi nedeniyle burada da Antalya yönüne giden araçlara izin verilmezken, Karayolları ekipleri, her iki yolun da açılması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Ancak Karayolları ekiplerinin bu çabaları kar yağışının fazla olması nedeniyle yetersiz kaldığı bildirildi.
TEM Otoyolu’ nun Bolu Dağı geçidinin Ankara istikameti ile D-100 karayolunun Bolu dağı geçidinin Ankara istikameti, araçların kayması sonucu ulaşıma kapandı. Öte yandan -100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin Karanlıkdere mevkiinde saat 13.30’de çığ düşmesi sonucu Ankara istikameti ulaşıma kapandı.

TIR'LAR ULAŞIMI ETKİLİYOR, YOL BİR AÇILIP BİR KAPANIYOR    


TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli'nin Ankara istikameti TIR'ın kayması sonucu ulaşıma kapanırken, aracın kaydığı yere tuz atılarak yol kısa sürede ulaşıma açıldı. D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin Ankara istikameti de ulaşıma açıldı. Ancak, TEM Otoyolu Bolu Dağı geçişinde bir TIR'ın kayması sonucu yol yeniden ulaşıma kapandı. TIR'ın yoldan çekilmesi için çalışma yapılıyor.

 

YOLA ÇIĞ DÜŞTÜ

D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin Karanlıkdere mevkiinde saat 13.30’de çığ düşmesi sonucu Ankara istikameti ulaşıma kapandı. Yol karla kapanırken, Karayolları ekipleri yoldaki karı temizleyerek yolu ulaşıma açtı. Ancak kısa süre sonra aynı mevkide tepelerde biriken karların yeniden yola dökülmesi sonucu yol bir kez daha ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

TEM Otoyolu Bolu Dağı geçişinde ise saat 13.00 sıralarında TIR’ların kayması sonucu Ankara istikameti ulaşıma kapanırken, yoldan TIR’ların çekilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Bolu’da yoğun kar yağışı sonucu Çakmaklar Köyü’nde ağaçların devrilmesi sonucu yol ulaşıma kapandı. Köylüler motorlu testere ile ağaçları keserek yolu ulaşıma açtılar.




DENİZLİ ANTALYA YOLU TRAFİĞE KAPANDI

DENİZLİ’deki yoğun kar yağışı nedeniyle Denizli-Antalya Karayolu tamamen, Muğla-Antalya Karayolu’nun Serinhisar İlçesi bölümü ise tek yönlü olarak ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının yer yer 1 metreyi bulduğu yolda, Karayolları ekiplerinin çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Denizli’de dün akşam başlayan ve gece boyunca da tipi şeklinde devam eden kar yağışı Denizli-Antalya ve Muğla-Antalya Karayolu’nun trafiğe kapanmasına neden oldu. Bazı araçlar yolda mahsur kaldı. Mahsur kalan araçlar Karayolları ekipleri tarafından çekilerek kurtarıldı.

Polis ekipleri Denizli-Antalya Karayolu’nun Cankurtaran Mevkisi’nde, zincir takmış olsa da araçları bekletip, yola devam etmelerine izin vermedi. Yola devam edemeyen bazı araç sürücüleri dönmeyi tercih ederken, bazıları ise çevredeki akaryakıt istasyonları ve yol üzerindeki restoranların otoparklarına sığındı.

Muğla-Antalya Karayolu’nda ise özellikle Serihisar İlçesi’ndeki rampalarda kar kalındığı 1 metreye kadar ulaştı. Kar yağışın halen devam etmesi nedeniyle burada da Antalya yönüne giden araçlara izin verilmezken, Karayolları ekipleri, her iki yolun da açılması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Ancak Karayolları ekiplerinin bu çabaları kar yağışının fazla olması nedeniyle yetersiz kaldığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.