Dadaşlar 21 Mayıs’ta piknik şöleninde buluşacak!

Kocaeli 10.05.2017 - 13:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dadaşlar 21 Mayıs’ta piknik şöleninde buluşacak!

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) 21 Mayısta Gölcük Hasaneyn Yaylasında 10.yıl piknik şöleni düzenleyecek.

  Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 10.’su düzenlenecek olan piknik şöleni için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.21 Mayısta Gölcük Hasaneyn Yaylasında düzenlenecek olan şölen için Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu bugün basın mensuplarıyla bir araya geldi. FAALİYETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ! Basın toplantısında açıklama yapan KEDFE başkanı Tekin Dursun, ”Kocaeli’nde sivil toplum kuruluşları ile her beraber hareket ediyoruz. Potansiyeli yüksek bir toplumun başkanlık görevini üstlenmekteyiz. Ve bunun sorumluluklarını yaşadığımız şehirde yerine getirmeye çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz bu etkinlikler birincisi hemşerilerimize yaşadığımız şehirde örfünü âdetini kültürünü koruyup muhafaza etmek. Bu anlamda federasyonumuzda görevlerimizi faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz ”dedi. “YOĞUN KATILIM BEKLİYORUZ”                                                       “Her sene olduğu gibi federasyonumuzun 10.yıl piknik şölenimizi Hasaneyn Yaylasında yapacağız ”diye konuşan Dursun, ”Komisyonumuz çalışıyor. Vatandaşlarımız için araç tahsisleri de yapılacak. Oldukça yoğun bir katılım bekliyoruz. Zaman zaman sizleri de bilgilendiriyoruz. Bir müddet uzak kaldık basın mensuplarından. Ama her zaman yanımızda olduğunuzu bizler htik. Bizler faaliyetler yaptık sizler yapılan faaliyetleri Kocaeli’ndeki tüm hemşerilerimize halkımıza taşıyıp duyurdunuz. Bundan dolayı ayrıca sizlere teşekkür ediyorum. Bizler bu şehirde yaşıyoruz. Basın mensuplarımızla siyasetçilerimizle iş adamlarımızla hep beraber önce kendi memleketimizi unutmadan Kocaeli’ne hep beraber hizmet etmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) 21 Mayısta Gölcük Hasaneyn Yaylasında 10.yıl piknik şöleni düzenleyecek.

 

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 10.’su düzenlenecek olan piknik şöleni için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.21 Mayısta Gölcük Hasaneyn Yaylasında düzenlenecek olan şölen için Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu bugün basın mensuplarıyla bir araya geldi.

FAALİYETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ!

Basın toplantısında açıklama yapan KEDFE başkanı Tekin Dursun, ”Kocaeli’nde sivil toplum kuruluşları ile her beraber hareket ediyoruz. Potansiyeli yüksek bir toplumun başkanlık görevini üstlenmekteyiz. Ve bunun sorumluluklarını yaşadığımız şehirde yerine getirmeye çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz bu etkinlikler birincisi hemşerilerimize yaşadığımız şehirde örfünü âdetini kültürünü koruyup muhafaza etmek. Bu anlamda federasyonumuzda görevlerimizi faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz ”dedi.

“YOĞUN KATILIM BEKLİYORUZ”                                                      

“Her sene olduğu gibi federasyonumuzun 10.yıl piknik şölenimizi Hasaneyn Yaylasında yapacağız ”diye konuşan Dursun, ”Komisyonumuz çalışıyor. Vatandaşlarımız için araç tahsisleri de yapılacak. Oldukça yoğun bir katılım bekliyoruz. Zaman zaman sizleri de bilgilendiriyoruz. Bir müddet uzak kaldık basın mensuplarından. Ama her zaman yanımızda olduğunuzu bizler htik. Bizler faaliyetler yaptık sizler yapılan faaliyetleri Kocaeli’ndeki tüm hemşerilerimize halkımıza taşıyıp duyurdunuz. Bundan dolayı ayrıca sizlere teşekkür ediyorum. Bizler bu şehirde yaşıyoruz. Basın mensuplarımızla siyasetçilerimizle iş adamlarımızla hep beraber önce kendi memleketimizi unutmadan Kocaeli’ne hep beraber hizmet etmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.