Dadaşlar büyük şöleni bekliyor

Kocaeli 11.12.2017 - 14:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dadaşlar büyük şöleni bekliyor

KEDFE ÇOK KONUŞULACAK BİR ŞÖLEN İÇİN GÜN SAYIYOR

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE), kuruluşunun 10.yılını unutulmaz bir şölenle kutlamaya hazırlanıyor. Birbirinden özel sanatçılar sahne alacağı gece, 13 Ocak 2018’de Gebze Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek. İlimizin en aktif ve başarılı kuruluşlarının başında yer alan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE), 2018 yılını muhteşem bir organizasyonla karşılamaya hazırlanıyor. 19 Erzurum derneğinin birleşmesi ile kurulan KEDFE, kuruluşunun 10.yılını dev konser organizasyonu ile Gebze’de gerçekleştirecek. 13 Ocak 2018 tarihinde saat 18:30’da Gebze Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan programın sunuculuğunu Adavapuru Şakir yapacak. Dev konser organizasyonunda sevilen şarkılarıyla gönüllerde taht kuran Sevcan Orhan ve Orhan Ayaz Toprak’ın yanı sıra, Erzurum Bar ekibi de sahne alacak. DURSUN: HEMŞEHRİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, “ Erzurumlular olarak birlik ve beraberliğimizin 10.yılını hep birlikte kutlayacağız. 10 yıl önce sağlamış olduğumuz bu güzel birliktelik ve hemşerilerimizle iftihar ediyor, gurur duyuyoruz. İnşallah 13 Ocak’ta yapacağımız şölenimiz çok görkemli ve coşkulu geçecek. Tüm hemşerilerimizi, bölge halkımızı bu şölenimize bekliyoruz” dedi. ŞAKAR: KEDFE’YE YAKIŞAN BİR GECE OLACAK Federasyonun Basın Komisyonu Başkanı Köksal Şakar da organizasyonla ilgili yaptığı değerlendirmede, son dönemin en dikkat çekici organizasyonlarından birine imza atma adına hummalı bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirtti. Şakar, ‘’Birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıkacağı, tüm hemşehrilerimizin gönüllerince eğlenip güzel bir gece geçirmesi adına tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. KEDFE’ye yakışan bir gece olacağına inanıyoruz. Bu geceye sadece Erzurumlu hemşerilerimizi değil, tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.  
KEDFE ÇOK KONUŞULACAK BİR ŞÖLEN İÇİN GÜN SAYIYOR

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE), kuruluşunun 10.yılını unutulmaz bir şölenle kutlamaya hazırlanıyor. Birbirinden özel sanatçılar sahne alacağı gece, 13 Ocak 2018’de Gebze Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

İlimizin en aktif ve başarılı kuruluşlarının başında yer alan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE), 2018 yılını muhteşem bir organizasyonla karşılamaya hazırlanıyor. 19 Erzurum derneğinin birleşmesi ile kurulan KEDFE, kuruluşunun 10.yılını dev konser organizasyonu ile Gebze’de gerçekleştirecek. 13 Ocak 2018 tarihinde saat 18:30’da Gebze Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan programın sunuculuğunu Adavapuru Şakir yapacak. Dev konser organizasyonunda sevilen şarkılarıyla gönüllerde taht kuran Sevcan Orhan ve Orhan Ayaz Toprak’ın yanı sıra, Erzurum Bar ekibi de sahne alacak.

DURSUN: HEMŞEHRİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, “ Erzurumlular olarak birlik ve beraberliğimizin 10.yılını hep birlikte kutlayacağız. 10 yıl önce sağlamış olduğumuz bu güzel birliktelik ve hemşerilerimizle iftihar ediyor, gurur duyuyoruz. İnşallah 13 Ocak’ta yapacağımız şölenimiz çok görkemli ve coşkulu geçecek. Tüm hemşerilerimizi, bölge halkımızı bu şölenimize bekliyoruz” dedi.

ŞAKAR: KEDFE’YE YAKIŞAN BİR GECE OLACAK

Federasyonun Basın Komisyonu Başkanı Köksal Şakar da organizasyonla ilgili yaptığı değerlendirmede, son dönemin en dikkat çekici organizasyonlarından birine imza atma adına hummalı bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirtti. Şakar, ‘’Birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıkacağı, tüm hemşehrilerimizin gönüllerince eğlenip güzel bir gece geçirmesi adına tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. KEDFE’ye yakışan bir gece olacağına inanıyoruz. Bu geceye sadece Erzurumlu hemşerilerimizi değil, tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.