Dadaşlar’dan eğitime destek

Darıca 09.10.2020 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dadaşlar’dan eğitime destek

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Sadettin Hülagü’nün başlattığı ihtiyacı olan öğrenciler için laptop ve ücretsiz internet kampanyasına bir destek de ilimizin aktif sivil toplum kuruluşlarından Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’ndan(KEDFE) geldi. Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra, toplumsal duyarlılıkta öncü bir federasyon olan KEDFE, KOÜ’ye 50 laptop bağışında bulunarak büyük taktir topladı. Örnek davranışıyla beğeni toplayan KEDFE’nin KOÜ Rektörü Hülagü’yü ziyaretinde KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü ve KEDFE Başkanvekili Şener Doğan ile KEDFE yönetim kurulu üyeleri yer aldı. DURSUN: EĞİTİM YANINDAYIZ KEDFE Başkanı Dursun yaptığı açıklamada, “Gençler, ülkemizin geleceği olacak. Uzaktan eğitim görecek olan ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşacak olan 50 laptopu Kocaeli Üniversite’mize bağışladık. KEDFE olarak eğitim her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz” dedi. Erzurumlu hemşehrileriyle gurur duyduğunu ifade eden KOÜ Rektörü Hülagü, KEDFE Başkanı Dursun ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Sadettin Hülagü’nün başlattığı ihtiyacı olan öğrenciler için laptop ve ücretsiz internet kampanyasına bir destek de ilimizin aktif sivil toplum kuruluşlarından Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’ndan(KEDFE) geldi.

Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra, toplumsal duyarlılıkta öncü bir federasyon olan KEDFE, KOÜ’ye 50 laptop bağışında bulunarak büyük taktir topladı. Örnek davranışıyla beğeni toplayan KEDFE’nin KOÜ Rektörü Hülagü’yü ziyaretinde KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü ve KEDFE Başkanvekili Şener Doğan ile KEDFE yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

DURSUN: EĞİTİM YANINDAYIZ

KEDFE Başkanı Dursun yaptığı açıklamada, “Gençler, ülkemizin geleceği olacak. Uzaktan eğitim görecek olan ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşacak olan 50 laptopu Kocaeli Üniversite’mize bağışladık. KEDFE olarak eğitim her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz” dedi. Erzurumlu hemşehrileriyle gurur duyduğunu ifade eden KOÜ Rektörü Hülagü, KEDFE Başkanı Dursun ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.