Dağıldılar, yine Çınar Altı'nda Toplandılar

Darıca 02.07.2015 - 02:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dağıldılar, yine Çınar Altı'nda Toplandılar

Darıca Ak Parti'nin tüm dönemlerinde yer edinmiş isimler...

Darıca Ak Parti'nin her döneminde yer edinmiş isimler tatil, iş gezisi ve uluslararası temaslar için Darıca'dan ayrılırken hepsi tekrar ilçeye dönerek Çınar Altı'nda iftar sonrası bir araya gelerek çay sohbeti yaptılar. Darıca Ak Parti'nin icra ve yönetim kademelerinde belde döneminden itibaren görev alan Kocaeli Ak parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sertan Tunçel Alaçatı'da ailesi ile birlikte kısa süreli bir tatil gerçekleştirdi. Yine Darıca Ak Parti'nin siyasi-hukuk işleribirim başkanlıı ve kısa bir dönem ilçe başkanlığına vekalet eden Tuncay Kaya, Sakarya Karasu'da tatilini sonlandırdı.  Ak Parti'den Darıca Belediye Başkanlığı için aday daylığı girişiminde bulunan Ozan Sarıkaya'da Balkan ülkelerine yönelik emaslarını tamamladı ve ilçeye döndü. Sağlık problemleri nedeniyle hastanade tedavi gören Metin Kılıç'ta tekrar sağlıına kavuştu ve partili arkadaşlarına katılan diğer isim oldu. Partinin icra kurullarında yıllarca görev yapan AliBalcı, belde döneminin önemli siyasetçisi Sadık Öztürk yine Belediye Başkan Aday Adaylarından Davut Karakaş'ta bu birliktelik içinde yer alarak çay sohbeti gerçekleştirdiler.
Darıca Ak Parti'nin tüm dönemlerinde yer edinmiş isimler...

Darıca Ak Parti'nin her döneminde yer edinmiş isimler tatil, iş gezisi ve uluslararası temaslar için Darıca'dan ayrılırken hepsi tekrar ilçeye dönerek Çınar Altı'nda iftar sonrası bir araya gelerek çay sohbeti yaptılar.

Darıca Ak Parti'nin icra ve yönetim kademelerinde belde döneminden itibaren görev alan Kocaeli Ak parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sertan Tunçel Alaçatı'da ailesi ile birlikte kısa süreli bir tatil gerçekleştirdi. Yine Darıca Ak Parti'nin siyasi-hukuk işleribirim başkanlıı ve kısa bir dönem ilçe başkanlığına vekalet eden Tuncay Kaya, Sakarya Karasu'da tatilini sonlandırdı.  Ak Parti'den Darıca Belediye Başkanlığı için aday daylığı girişiminde bulunan Ozan Sarıkaya'da Balkan ülkelerine yönelik emaslarını tamamladı ve ilçeye döndü. Sağlık problemleri nedeniyle hastanade tedavi gören Metin Kılıç'ta tekrar sağlıına kavuştu ve partili arkadaşlarına katılan diğer isim oldu. Partinin icra kurullarında yıllarca görev yapan AliBalcı, belde döneminin önemli siyasetçisi Sadık Öztürk yine Belediye Başkan Aday Adaylarından Davut Karakaş'ta bu birliktelik içinde yer alarak çay sohbeti gerçekleştirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.