Daha fazla çalışmak zorundayız

Kocaeli 04.07.2020 - 15:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Daha fazla çalışmak zorundayız

Saadet Partisi İl Divan Toplantısı, bugün internet üzerinden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Karamollaoğlu, yaptığı konuşmada, “Kocaeli Teşkilatları bizim için önemlidir. Ama söyleyeyim rakipleriniz var haberiniz olsun. Daha fazla çalışmak mecburiyetindeyiz. Ödevlerimizi daha iyi yapmak zorundayız” dedi. SİYASET BÖYLE BİR ŞEY DEĞİL Karamollaoğlu, konuşmasının devamında ekonomik verileri değerlendirdi ve yeni partilere değindi. Karamollaoğlu, “Bir zamanlar beraber ıslandıklarını söylüyordu. Demek ki fazla ıslandılar ki başka bir güzergaha girdiler. Bunun temel sebepleri arasında ülkemizdeki kutuplaşma geliyor. İlle de kavga etmemiz gerekir gibi bir anlayışa sahipler. Siyaset öyle bir şey değil. 450 MİLYAR DOLAR BORÇ Biz iktidara geldiğimizde işleri ehline vererek sorunlar çözülecek. Adaleti tesis etmemiz lazım. Bir numaralı meselemiz adaletin tesisi. Her şey adaletle mümkün. 450 milyar Dolar dış borcumuz oldu. İçerdeki borçlanma 2 buçuk trilyon olmuş. Şahsi menfaat peşinde koşanlar ülke problemlerini çözemez. Biz çözeceğimizi iddia ediyoruz. Türkiye’de üretime dönük yeni yatırımlar yapılmadığı sürece başarılı olmayız. Cumhuriyetin tüm kazanımlarını yıktılar.” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi İl Divan Toplantısı, bugün internet üzerinden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Karamollaoğlu, yaptığı konuşmada, “Kocaeli Teşkilatları bizim için önemlidir. Ama söyleyeyim rakipleriniz var haberiniz olsun. Daha fazla çalışmak mecburiyetindeyiz. Ödevlerimizi daha iyi yapmak zorundayız” dedi.

SİYASET BÖYLE BİR ŞEY DEĞİL

Karamollaoğlu, konuşmasının devamında ekonomik verileri değerlendirdi ve yeni partilere değindi. Karamollaoğlu, “Bir zamanlar beraber ıslandıklarını söylüyordu. Demek ki fazla ıslandılar ki başka bir güzergaha girdiler. Bunun temel sebepleri arasında ülkemizdeki kutuplaşma geliyor. İlle de kavga etmemiz gerekir gibi bir anlayışa sahipler. Siyaset öyle bir şey değil.

450 MİLYAR DOLAR BORÇ

Biz iktidara geldiğimizde işleri ehline vererek sorunlar çözülecek. Adaleti tesis etmemiz lazım. Bir numaralı meselemiz adaletin tesisi. Her şey adaletle mümkün. 450 milyar Dolar dış borcumuz oldu. İçerdeki borçlanma 2 buçuk trilyon olmuş. Şahsi menfaat peşinde koşanlar ülke problemlerini çözemez. Biz çözeceğimizi iddia ediyoruz. Türkiye’de üretime dönük yeni yatırımlar yapılmadığı sürece başarılı olmayız. Cumhuriyetin tüm kazanımlarını yıktılar.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.