Daha huzurlu Dilovası!

Dilovası 08.07.2019 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Daha huzurlu Dilovası!

Daha huzurlu ve yaşanabilir bir Dilovası için mesai mevhumu gözetmeksizin çalışan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, hafta sonunda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlara ziyaretlerde bulundu.

Göreve geldiği günden beri yoğun bir çalışma temposuyla hizmetlerini sürdüren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, hafta içi yoğun mesaisinin ardından hafta sonu da dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor. Yoğun bir çalışma temposu içerisinde olmasına rağmen vatandaşlarla sürekli bir araya gelmeye özen gösterdiğini ifade eden Başkan Şayir “Hafta içi gerek makamımızda gerekse dışarıdaki programlarda yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Tüm bunların yanı sıra belediyemizin hizmetlerinin aksamaması için yapılan çalışmalarında takibini yapıyoruz. HALKIMIZ İLE İÇ İÇE Zaman, zaman hizmetleri de bizzat giderek yerinde inceliyoruz. Hafta sonları da genel itibarı ile vatandaşlarımız ile iç içe oluyorum. Bu nedenle programlarımın elverdiği müddetçe düğünlere, cenazelere ve mevlitlere katılmaya büyük özen gösteriyorum. Bu hafta sonu da Diliskelesi, Tavşancıl, Adatepe, Turgut Özal, Mimarsinan, Orhangazi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bizleri Anadolu insanına yaraşır bir misafirperverlikle karşılayan vatandaşlarımızın isteklerini de alarak onların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yapacağız. Seçim döneminde de sürekli olarak halkımızdan kopmadan hizmetler yapacağımızı ifade etmiştik. Bu yönde ziyaretlerimiz devam edecektir” dedi. HİZMET ATAĞI İlçede devam eden proje ve çalışmalara ilişkin bilgi veren Başkan Şayir, “Biz vatandaşımız daha güzel, refah ve mutlu bir ilçede yaşaması için çalışıyoruz. Mahallelerimizin sıkıntılarını biliyor, yaşanan sorunları ortadan kaldıracak projeler üretiyoruz. Çalışmalarımıza başladık. Şimdiden bunların sonuçlarını alıyoruz. Kırsalda olduğu gibi merkez mahallelerimizde de vatandaşımızın ihtiyaçlarına cevap veren projeler üretiyoruz” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Daha huzurlu ve yaşanabilir bir Dilovası için mesai mevhumu gözetmeksizin çalışan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, hafta sonunda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlara ziyaretlerde bulundu.

Göreve geldiği günden beri yoğun bir çalışma temposuyla hizmetlerini sürdüren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, hafta içi yoğun mesaisinin ardından hafta sonu da dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor. Yoğun bir çalışma temposu içerisinde olmasına rağmen vatandaşlarla sürekli bir araya gelmeye özen gösterdiğini ifade eden Başkan Şayir “Hafta içi gerek makamımızda gerekse dışarıdaki programlarda yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Tüm bunların yanı sıra belediyemizin hizmetlerinin aksamaması için yapılan çalışmalarında takibini yapıyoruz.

HALKIMIZ İLE İÇ İÇE

Zaman, zaman hizmetleri de bizzat giderek yerinde inceliyoruz. Hafta sonları da genel itibarı ile vatandaşlarımız ile iç içe oluyorum. Bu nedenle programlarımın elverdiği müddetçe düğünlere, cenazelere ve mevlitlere katılmaya büyük özen gösteriyorum. Bu hafta sonu da Diliskelesi, Tavşancıl, Adatepe, Turgut Özal, Mimarsinan, Orhangazi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bizleri Anadolu insanına yaraşır bir misafirperverlikle karşılayan vatandaşlarımızın isteklerini de alarak onların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yapacağız. Seçim döneminde de sürekli olarak halkımızdan kopmadan hizmetler yapacağımızı ifade etmiştik. Bu yönde ziyaretlerimiz devam edecektir” dedi.

HİZMET ATAĞI

İlçede devam eden proje ve çalışmalara ilişkin bilgi veren Başkan Şayir, “Biz vatandaşımız daha güzel, refah ve mutlu bir ilçede yaşaması için çalışıyoruz. Mahallelerimizin sıkıntılarını biliyor, yaşanan sorunları ortadan kaldıracak projeler üretiyoruz. Çalışmalarımıza başladık. Şimdiden bunların sonuçlarını alıyoruz. Kırsalda olduğu gibi merkez mahallelerimizde de vatandaşımızın ihtiyaçlarına cevap veren projeler üretiyoruz” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.