''Daha iyi olacak''

Spor 22.08.2016 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

''Daha iyi olacak''

''Daha iyi olacak''

Darıca G.B yönetimi, takımlarını Bolu'da yalnız bırakmadılar. Bolu Termal Otel Tesisleri'nde oynanan Çorum Belediyespor karşılaşmasını Başkan Mustafa Öztürk ve Futbol Şube Sorumlusu Mücahid Vural ve Ak Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk de izledi. ÖZTÜRK: SKOR DEĞİL, OYUN ÖNEMLİ Başkan Öztürk maç sonunda kısa bir açıklama yaparak, ''Açıkcası hazırlık maçlarının skorlarını çok önemsemiyorum. Skordan ziyade oyun benim için önemli. Her geçen gün daha iyiye giden bir takımımız var, daha da iyi olacak''dedi.
''Daha iyi olacak''

Darıca G.B yönetimi, takımlarını Bolu'da yalnız bırakmadılar. Bolu Termal Otel Tesisleri'nde oynanan Çorum Belediyespor karşılaşmasını Başkan Mustafa Öztürk ve Futbol Şube Sorumlusu Mücahid Vural ve Ak Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk de izledi.

ÖZTÜRK: SKOR DEĞİL, OYUN ÖNEMLİ

Başkan Öztürk maç sonunda kısa bir açıklama yaparak, ''Açıkcası hazırlık maçlarının skorlarını çok önemsemiyorum. Skordan ziyade oyun benim için önemli. Her geçen gün daha iyiye giden bir takımımız var, daha da iyi olacak''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.