Dalga dalga yayıldı!

Kocaeli 26.06.2019 - 08:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dalga dalga yayıldı!

Haftalardır bekleniyordu, uyarı üstüne uyarı verildi ve nihayet tüm kıtayı sardı.

Haftalardır bekleniyordu, uyarı üstüne uyarı verildi ve nihayet tüm kıtayı sardı. Sahra Çölü’nden gelen rüzgârlar Avrupa'ya kavurucu sıcakları taşıdı. Başta Fransa olmak üzere Belçika, İsviçre, İtalya, Almanya ve Avusturya kavruluyor. Fransa'da sıcak hava dalgası lise geçiş sınavlarını erteletti. Fransa'nın başkenti Paris’te, turuncu parlak bir gün batımı yaşandı. Bu aynı zamanda gelen sıcak havanın uyarısıydı.Meteoroloji uzmanları, başta Paris olmak üzere Fransa'nın yarısından fazlasını uyarıyor.Ulusal Meteoroloji Ajansı Meteo Fransa, ülke genelinde sıcaklığın 40 dereceye kadar yükselebileceğini açıkladı Parisliler şimdiden Eyfel Kulesi çevresindeki süs havuzlarında serinlemeye başladı bile Hatta bir televizyon muhabiri, bir havuzun içinden yayın yaptı. Yerel yetkililer ise, insanların aşırı sıcaklıklarda sığınabileceği klimalı halka açık yerler kurmaya başladı.
Haftalardır bekleniyordu, uyarı üstüne uyarı verildi ve nihayet tüm kıtayı sardı.

Haftalardır bekleniyordu, uyarı üstüne uyarı verildi ve nihayet tüm kıtayı sardı.
Sahra Çölü’nden gelen rüzgârlar Avrupa'ya kavurucu sıcakları taşıdı.

Başta Fransa olmak üzere Belçika, İsviçre, İtalya, Almanya ve Avusturya kavruluyor.

Fransa'da sıcak hava dalgası lise geçiş sınavlarını erteletti.

Fransa'nın başkenti Paris’te, turuncu parlak bir gün batımı yaşandı. Bu aynı zamanda gelen sıcak havanın uyarısıydı.Meteoroloji uzmanları, başta Paris olmak üzere Fransa'nın yarısından fazlasını uyarıyor.Ulusal Meteoroloji Ajansı Meteo Fransa, ülke genelinde sıcaklığın 40 dereceye kadar yükselebileceğini açıkladı

Parisliler şimdiden Eyfel Kulesi çevresindeki süs havuzlarında serinlemeye başladı bile

Hatta bir televizyon muhabiri, bir havuzun içinden yayın yaptı.

Yerel yetkililer ise, insanların aşırı sıcaklıklarda sığınabileceği klimalı halka açık yerler kurmaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.